Ο δίαυλος είναι πλέον… καθαρός

Ο δίαυλος είναι πλέον… καθαρός

Εδώ και 15 χρόνια, ένα ναυαγισμένο πλοίο, το «European Express», αποτελούσε το φόβητρο των βαποριών που περνούσαν τον δίαυλο του Περάματος. Μισοβυθισμένο, χωρίς φώτα ή κάποιο σημάδι για να ξεχωρίζει, αποτελούσε μια πραγματική παγίδα για τα πλοία που περνούσαν δίπλα του.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, με πρωτοβουλία του κεντρικού λιμενάρχη Πειραιά Ανδρέα Θεοφίλου οι διαδικασίες ξεκίνησαν, έγιναν όλα σωστά και γρήγορα το πλοίο ρυμουλκήθηκε ήδη για διαλυτήριο της Τουρκίας. Ο δίαυλος είναι πλέον… καθαρός.


Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στο Ίδρυμα Λασκαρίδη, στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο της Β’ Μεραρχίας 36 στο Πασαλιμάνι, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Νύχτα με 5 φεγγάρια» του Μίμη Ανδρουλάκη. Την παρουσίαση θα κάνουν ο Κωνσταντίνος Μαζαράκης – Αινειάν, Επίτιμος Αρχηγός Στόλου, Πρόεδρος του Ιδρύματος Λασκαρίδη, ο Νίκος Διαμαντής, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και η Αθηνά Ματθαίου, Πρόεδρος των αποφοίτων της Σχολής Saint Paul. Θα μιλήσει επίσης και ο συγγραφέας. Συντονιστής θα είναι ο Νότης Ανανιάδης.


Σχολιάστε εδώ