Πού τη θυμήθηκε!

Πού τη θυμήθηκε!

Ο Σάλι Μπερίσα, στην κόντρα του με τον Έντι Ράμα, από τον οποίο καθόλου δεν υστερεί σε ανθελληνισμό, επιχείρησε να δώσει χτύπημα κάτω από τη μέση στον αλβανό πρωθυπουργό. Και υποστήριξε, διά του Τύπου, ότι όταν ήταν δημοσιογράφος ο νυν αλβανός πρωθυπουργός τον… τύλιξε μια ελληνίδα διπλωμάτης που υπηρετούσε τότε στα Τίρανα και την οποία ακολούθησε κατόπιν στο Παρίσι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι λίγο – πολύ τον… στρατολόγησε για λογαριασμό της Ελλάδας.

Την περίοδο εκείνη στην Αλβανία υπηρετούσε πράγματι μια ελληνίδα διπλωμάτης η οποία εκτέλεσε με εξαιρετικό τρόπο τα καθήκοντά της και μάλιστα είχε αποκτήσει πρόσβαση στην κοινωνία των πολιτών και φυσικά στα ΜΜΕ και είχε θεωρηθεί εχθρική προς τον Μπερίσα. Στην Αλβανία, βεβαίως, και σε ανθρώπους όπως ο Σαλί Μπερίσα μικρή αξία έχει αν μπορείς να αποδείξεις αυτό που λες, αλλά το θέμα είναι ότι βρέθηκαν στην Αθήνα ορισμένα ΜΜΕ που όχι μόνο αναπαρήγαγαν την ιστορία του κ. Μπερίσα αλλά δημοσίευσαν και το όνομα της ελληνίδας πρέσβεως, που υπηρετεί σήμερα σε μόνιμη αντιπροσωπεία της χώρας μας σε διεθνή οργανισμό…

Το ΥΠΕΞ, πάντως, μάλλον δεν είχε λόγο να εκδώσει ανακοίνωση για να την καλύψει, καθώς απλώς έδωσε λαβή για αναπαραγωγή των αισχροτήτων του κ. Μπερίσα.

[email protected]

Φωτό: greekmoney.gr


Σχολιάστε εδώ