«Χείμαρρος» ο Σγουρός στο Κανάλι 1

«Χείμαρρος» ο Σγουρός στο Κανάλι 1

Συχνά-πυκνά κατεβαίνει στον Πειραιά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, όπου έχει πολλούς φίλους και συνεργάτες από το παρελθόν. Την περασμένη Πέμπτη, με την ευκαιρία συνέντευξης που παραχώρησε στο Κανάλι 1, πέρασε από το κέντρο και όσοι τον είδαν του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Στη συνέντευξη δε που παραχώρησε και τι δεν είπε. Από τα χρήματα που άφησε στην Περιφέρεια για συγκεκριμένα έργα που δεν έγιναν ποτέ, τις εξαγγελίες που κάνει η κ. Δούρου που είναι στα… λόγια, γιατί κονδύλια δεν έχουν διασφαλιστεί, για το τι σχεδιάζει να κάνει αν εκλεγεί.

Χείμαρρος πραγματικός ο Σγουρός, με άριστη γνώση των θεμάτων του λεκανοπεδίου, έδειξε ότι είναι έτοιμος και αποφασισμένος για το μεγάλο άλμα στην Αττική. Εκείνο που έκανε εντύπωση είναι ότι χαρακτήρισε τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη ως τον καλύτερο που έχει περάσει και μάλιστα είπε ότι του ζήτησε να είναι μαζί του στις εκλογές αλλά αρνήθηκε γιατί έχει δεσμευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει με το ψηφοδέλτιο της Δούρου.

Μαζί με τον Γιάννη Σγουρό ήταν η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον τομέα του Πειραιά Ανδριάνα Αβραμίδου, που είναι ένα από τα «βαριά χαρτιά» του συνδυασμού του στην περιοχή.


Σχολιάστε εδώ