Δημ. Γκόρης: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Νότιο Τομέα με τον Συνδυασμό “Νέα Αρχή για την Αττική”

Δημ. Γκόρης: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Νότιο Τομέα με τον Συνδυασμό “Νέα Αρχή για την Αττική”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΡΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από την Τρίτη ξεκίνησε ένα ωραίο και δημιουργικό ταξίδι για την επανεκκίνηση της τοπικής μας κοινωνίας με την αναγγελία άλλων 54 υποψήφιων για την Περιφέρεια Αττικής από τον κύριο Γεώργιο Πατούλη, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Δημήτρης Γκόρης, Εκδότης του Who is Who στην Ελλάδα και το Who is Who Γυναίκες Ηγέτες ως υποψήφιος για τον νότιο τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Δημήτρης Γκόρης ευχαριστεί τον επόμενο περιφερειάρχη Αττικής για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του και την τιμή να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους που έχουν ζήσει στο εξωτερικό να προσφέρουν στην πατρίδα τους με νέες ιδέες και προοπτικές.

Στόχος η Περιφέρεια να είναι δίπλα στον πολίτη και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας με την ενίσχυση του επιχειρείν!

Η Αττική είναι η μεγαλύτερη, ιστορικότερη και η πρώτη Περιφέρεια της Ελλάδας, το νευραλγικό κομμάτι της ελληνικής τοπικής Αυτοδιοίκησης! Για αυτό το λόγο θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να την αναβαθμίσουμε και να την κορυφώσουμε στην θέση που της αξίζει! Σε αυτό τον αγώνα κάθε πολίτης είναι ευπρόσδεκτος να συμβάλλει με την δική του έμπρακτη συμμετοχή. Είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε σε κάθε γειτονιά αφουγκράζοντας τα προβλήματα και τα οράματα καθενός συμπολίτη μας.

Ο Δημήτρης Γκόρης γεννήθηκε στην Ελασσόνα και μεγάλωσε στην Γερμανία, όπου παρακολούθησε τις εγκύκλιες σπουδές σε Γερμανικά Σχολεία. Συνέχισε με ανώτερες σπουδές στα Οικονομικά και την Διοίκηση των Επιχειρήσεων και εξειδικεύθηκε στην τεχνική των διαπραγματεύσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στην Ελλάδα και την Γερμανία σχετικά με την δημοσιογραφία, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τις πωλήσεις και τα χρηματοοικονομικά. Για μια περίπου δεκαετία ανέπτυξε επιχειρηματικές δραστηριότητες τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.

Το 2007 Ιδρύει και αναλαμβάνει την Γενική Διεύθυνση και Διαχείριση στην Ελλάδα της εταιρείας NEO WHO IS WHO, η οποία εκδίδει την πρωτότυπη και συλλεκτική Εγκυκλοπαίδεια βιογραφιών, διαπρεπών Ελλήνων σε ετήσια βάση καθώς και άλλες πρωτότυπες εκδόσεις.

Το 2009 του απονεμήθηκε ο τίτλος SENATOR από το European Board of Trade στις Βρυξέλλες.


Σχολιάστε εδώ