Στέφανος Μάνος: Είναι πουλημένοι  οι Ευρωπαίοι!

Στέφανος Μάνος: Είναι πουλημένοι οι Ευρωπαίοι!

-Ο κύριος υπεύθυνος είναι ο Μοσκοβισί…» 

Πήρε το… όπλο του και πυροβολεί ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος. Είναι γνωστό ότι δεν χαρίζεται. Ό,τι πιστεύει πως είναι ορθό, θα το πει κι ας στενοχωρήσει και φίλους πέραν των αντιπάλων.

Πρόσφατα είχε πει ότι «οι ελεγχόμενοι τα έχουν βρει με τους ευρωπαίους ελεγκτές». Αναμενόμενο ήταν ότι κάποιος θα τον ρωτούσε τι εννοεί. Και τα είπε έξω από τα δόντια σε πρόσφατη συνέντευξή του. Μίλησε για το… αλισβερίσι που γίνεται και το… κουκούλωμα στο οποίο πλέον έχουν εκπαιδευτεί οι Ευρωπαίοι:

«Ο κύριος υπεύθυνος είναι ο γάλλος Μοσκοβισί. Υποτίθεται ότι η Ελλάδα βγήκε από τα Μνημόνια, έχουμε όμως συμφωνήσει ότι η οικονομία μας θα υπόκειται σ’ έναν αυστηρό περιοδικό έλεγχο. Έχω προσέξει ότι το κλιμάκιο που πρόκειται να έρθει, αν δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχει βαλθεί να κουκουλώνει τα πράγματα, να τα εμφανίζει όλα ωραία.

Η δουλειά όμως των ελεγκτών είναι να μας πουν την πραγματικότητα, γιατί αν δεν μας την πουν εμείς είμαστε που θα την πληρώσουμε. Και δεν είναι δικαιολογία γι’ αυτό το κουκούλωμα το να τελειώνουμε πρώτα με τα Σκόπια, ή να γίνει το ένα ή το άλλο.

Ακόμη και η κ. Μέρκελ είπε πόσο ωραία πηγαίνουμε, ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ευτυχώς όμως υπάρχει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που δεν ακολουθεί τις γραμμές των Ευρωπαίων, οι οποίοι, κατά τη γνώμη μου, ουσιαστικά, είναι πουλημένοι».


Σχολιάστε εδώ