Φορτούνιασε… ο Ολυμπιακός

Φορτούνιασε… ο Ολυμπιακός

Απολαυστικός Ολυμπιακός! Με χατ τρικ του Φορτούνη και τον Μασούρα να… σπάει το ρόδι, οι Πειραιώτες στραγγάλισαν (4-0) την ΑΕΛ, κάνοντας πιθανόν το πιο γεμάτο τους παιχνίδι επιθετικά.

Οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί στο α’ μέρος και ουσιαστικά από εκείνο το σημείο έσβησαν τις όποιες ελπίδες της ΑΕΛ για κάτι καλό. Εξακολουθούν να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και παρέμειναν έτσι απτόητοι στο… κυνήγι του ΠΑΟΚ,ενώ ο Φορτούνης έφτασε αισίως σε διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Από την στιγμή που οι Γκιλιέρμε και Φορτούνης θα εκτίσουν ποινή με τον Πανιώνιο δεν γινόταν να μην είναι βασικοί με ΑΕΛ. Ωστόσο ο Μαρτίνς έκανε περισσότερες από το αναμενόμενο αλλαγές. Με Νάτχο αλλά και Γιώργο Μασούρα να είναι βασικοί. Η διάταξη: Σα πορτιέρο, τετράδα άμυνας με Τοροσίδη, Τσιμίκα, Μεριά και Μιράντα, κέντρο με Γκιλιέρμε, Νάτχο και Φορτούνη. Άκρα με Ποντένσε και Γιώργο Μασούρα και φορ τον Γκερέρο.

H AEΛ από την άλλη ξεκίνησε τον αγώνα με σχήμα 4-1-4-1. Στον σχηματισμό ο Σικάβκα ήταν ο φορ, στα άκρα οι Ζίβκοβιτς και Μπαργκάν και κέντρο οι Μιλοσάβλιεβιτς, Μπάλλα και Ακόστα.

Πηγή: filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ