Μόνη ελπίδα για τον ΠΑΟ  ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μόνη ελπίδα για τον ΠΑΟ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μετά το οριστικό ναυάγιο με Παϊρότζ

Τα βελγικά ΜΜΕ έκαναν τα… αποκαλυπτήρια για το φιάσκο, όπως εξελίχθηκε, της εμπλοκής του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό.

Και σύμφωνα με αυτά ο Ταϊλανδός έκρινε υπερβολικά τα χρέη του «τριφυλλιού», γι’ αυτό και δεν προχώρησε. Και συμπληρώνουν ότι ο Πιεμπονγκσάντ θα βάλει 20 εκατ. ευρώ στη Μουσκρόν.

Χρήματα που τα προόριζε για το «τριφύλλι». Ο ταϊλανδός επιχειρηματίας στις πρώτες του εξαγγελίες έκανε λόγο για 27+20 εκατ. ευρώ, πριν κάνει έλεγχο στην ΠΑΕ. Και εδώ προκύπτουν κάποια ερωτηματικά. Γίνεται να διαδίδεις ότι θα βάλεις ένα ποσό σε μία εταιρεία που δεν γνωρίζεις τις υποχρεώσεις της;

Ο ίδιος έκανε τον έλεγχο Ιούνιο, ήρθε πολλές φορές στην Αθήνα, είδε ματς της ομάδας, πήγε στην Παιανία και στο Κορωπί, συναντήθηκε με τον Δώνη, τον Νταμπίζα, τον Κωνστάντο. Μόνο στους παίκτες δεν μίλησε. Ο γιος του Πιτ είδε παιχνίδι στο εξωτερικό, στη διάρκεια της προετοιμασίας, φωτογραφήθηκε με ανθρώπους της ομάδας. Και στις 6 Οκτωβρίου, αφού είχε προκηρυχθεί στις 21/9/2018 η ΑΜΚ ύψους δέκα εκατ. ευρώ, υπέγραψε συμφωνητικό με τον Αλαφούζο για τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών του τελευταίου. Τότε δεν ήξερε τα χρέη;

Από το περιβάλλον του Αλαφούζου, πάντως, διέρρευσε πριν από λίγο καιρό ότι ο Πιεμπονγκσάντ δεν έχει βάλει τα χρήματα διότι δεν έχει βγάλει άκρη με τις προθέσεις του Βίκτωρα Ρέστη. Ενώ κάποιοι άλλοι συνδέουν το ναυάγιο στην υπόθεση του ΠΑΟ με το γεγονός ότι δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως τα περίμεναν αναφορικά με κάποιες άλλες επενδύσεις συμφερόντων των δύο επιχειρηματιών.

Και βέβαια, μετά απ’ όλα αυτά, μοιραία ο Παναθηναϊκός μένει στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, για να πορευθεί με μνημονιακό μπάτζετ και τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να αναμένουν ειδήσεις σχετικά με το «Athens Alive», αφού μια θετική εξέλιξη πιθανότατα θα σηματοδοτήσει την εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στην ΠΑΕ.

Φωτο: cnn.gr


Σχολιάστε εδώ