Η πρώτη λίστα της ΝΔ με υποψήφιους βουλευτές

Η πρώτη λίστα της ΝΔ με υποψήφιους βουλευτές

Ανανέωση: Διαβάστε ΕΔΩ

Τις επόμενες ώρες η Πειραιώς αναμένεται να ανακοινώσει τους πρώτους υποψήφιους βουλευτές. Θα πρόκειται για στελέχη που έχουν θέσεις στις γραμματείες της ΝΔ και θα αποχωρήσουν για να πολιτευθούν.

Εκτός από τους Βασίλη Σπανάκη και Τάσο Γαϊτάνη στα Νότια Προάστια της Β’ Αθήνας, τη Ζωή Ράπτη, το Νίκο Κωστόπουλο και τον Βασίλη Ξυπο­λυτά στα Βόρεια Προάστια που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, υποψήφιοι στις εκλογές θα είναι και άλλα στελέχη της Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Γιάννης Καλλιάνος στον Νότιο Τομέα, ο αναπληρωτής Επιστημονικών Φορέων Γιώργος Κώτσηρας στον Δυτικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής και ο αναπληρωτής προγράμματος Μανώλης Γραφάκος στο Βόρειο Τομέα. Επίσης, ο αναπλη­ρωτής γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Τάσος Χατζηβασιλείου στις Σέρρες, η αναπληρώτρια γραμ­ματέας Γυναικών Νατάσα Σωτηριάδου στο Κιλκίς και αναπληρωτής γραμματέας Οικουμενικού Ελληνισμού της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας στις Κυκλάδες.

Υποψήφιοι θα είναι και οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που θα κατέβει στο Νότιο Τομέα, και Νίκος Ρωμανός, που θα είναι υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα της Β’ Α­θήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρία Σπυράκη η οποία θα είναι υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης θα παραμείνει στο πόστο της, ως εκπρόσωπος τύπου και η όποια αλλαγή θα γίνει αργότερα.


Σχολιάστε εδώ