Αποχαιρέτα την τη Μακεδονία που χάνεις…

Αποχαιρέτα την τη Μακεδονία που χάνεις…

♣ Κάποτε χάναμε από σοβαρές ομάδες (Γερμανία, Ιταλία). Τώρα από Σκόπια, Αλβανία. Από το Τσάμπιονς Λιγκ στην… Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία Φθιώτιδας.

♣ Αν συμβιβαζόμαστε με τα «ανύπαρκτα» Σκόπια, με την Τουρκία τι ακριβώς θα κάνουμε; Ντους πριν… ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις;

♣ Πανηγυρίζει ο πρωθυπουργός για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ε, ναι, συγκριτικά με την καταστροφή του Δράμαλη δεν τα πήγε και τόσο άσχημα.

♣ Συγγνώμη, αλλά αν η δημοκρατία απειλείται επειδή κάποιοι στέλνουν άσεμνα μηνύματα στην Κ. Παπακώστα ή πετάνε μολότοφ στην αυλή της Θ. Τζάκρη…

♣ …μη σώσει να σωθεί αυτή η δημοκρατία! (Να κλείσει και στη θέση της να ανοίξει sushi bar).

♣ Εξαρτάται από ποια πλευρά πέφτουν οι μολότοφ, είχε πει παλιότερα ο Τσίπρας. Απλά τώρα δεν του… αρέσει επειδή πέφτουν από τη δική του πλευρά.

Ήταν όντως «δολοφονική» η επίθεση σε βάρος της Τζάκρη. Παραλίγο να καούν… τρία ζευγάρια Louboutin και δύο τσάντες Gucci.

♣ Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην περάσει η Συμφωνία, τόνισε ο Μητσοτάκης και από αντίδραση έκοψε από το πρωινό το μπέικον.

♣ Σύμφωνα με έρευνα, το 62% των Ελλήνων πιστεύει ότι η Συμφωνία με τα Σκόπια είναι κακή. Το άλλο 38% τι νομίζει; Πως είναι το τελευταίο σουξέ του Στ. Γονίδη;

♣ Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (Καματερός) θέλει «Συμφωνία των Πρεσπών» και με την Τουρκία! Να βαφτίσουμε το Κουσάντασι Ανατολική Ρόδο, τη Χίο… Δυτικό Εσκί Σεχίρ.

♣ Παραμονές της κύρωσης της Συμφωνίας ο Θεοδωράκης πέρασε από το γραφείο του αμερικανού πρέσβη. Να τον βάλει «βύσμα» μάλλον στο Χόλιγουντ για να δώσουν στον Λάνθιμο το Όσκαρ!

♣ Η κυβέρνηση διέλυσε τρία κόμματα για να περάσει τη Συμφωνία και ο Τζανακόπουλος κατηγορεί το ΚΙΝΑΛ για συναλλαγή.

Παπαχριστόπουλος σε… απευθείας σύνδεση με το Δρομοκαΐτειο: «Ακόμη και αν δεν υπήρχε η FYROM, θα έπρεπε να την εφεύρουμε».

♣ Ώρα είναι να βγει ο Γιωργάκης να καταγγείλει την οικογενειοκρατία, ο Άκης να αποδοκιμάσει τις μίζες.

♣ Έξω φρενών ο Κουτσούμπας (ΚΚΕ) γιατί η κυβέρνηση προωθεί τους αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια. Πού να μάθει δηλαδή ότι εξυπηρετεί και τα σχέδια της Μέρκελ.

♣ Ο Δανέλλης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών και αν χρειαστεί θα πεταχτεί και στο Μαξίμου να βοηθήσει στο σφουγγάρισμα.

♣ Και νέα «βόμβα» από Θεοχαρόπουλο: «Μου έταξαν θέση στο ‘‘Power of Love’’ για να καταψηφίσω. Αν ήταν για το ‘‘My Style Rocks’’ θα το σκεφτόμουν».

♣ Γαβρόγλου: «Δεν έχω καταλάβει, αυτοί που διαμαρτύρονται, τι ακριβώς προτείνουν». Ξεπουλάνε και δεν έχουν ιδέα τι… πουλάνε.

♣ Αρχές Φεβρουαρίου πάει ο Τσίπρας στην Τουρκία. Καλού – κακού, ας πάρουν τα μέτρα τους σε Χίο, Σάμο κ.λπ. Όπλα, παλάσκες, ξηρά τροφή…

Επιμένει η Παπακώστα ότι η σχέση της με την κυβέρνηση δεν είναι προϊόν συναλλαγής. Έψαχνε τέταρτο για μπιρίμπα ο Φλαμπουράρης!

♣ Διέψευσε κατηγορηματικά ο Αντώναρος ότι πάει για υπουργός. Τυχερός ο Ραγκούσης. Ένας ανταγωνιστής λιγότερος για το κυλικείο του Μαξίμου.

♣ Γεροβασίλη και Παπακώστα αγόρασαν ο­μπρέλες με έξοδα του υπουργείου. Αν τυχόν χρεώνουν πλαστικούς και κομμωτήρια θα ρίξουν έξω τον προϋπολογισμό.

♣ Ενώ η Κουντουρά ψώνισε με χρήματα του κράτους θήκη (!) για τηλέφωνο iPhone. Αξιοπρέπεια από τα Lidl (και με άτοκες δόσεις…)

♣ Όσοι εισαγγελείς εκτελούν κατά γράμμα τις άνωθεν εντολές προάγονται και αναβαθμίζονται. Όσοι δεν υπακούν διώκονται ή οδηγούνται σε παραίτηση.

♣ Αυτοδυναμία 158 εδρών της ΝΔ με 32% προβλέπει η Marc. Τέτοια αισιοδοξία για τις εκλογές, ούτε στο… playroom του Κυριάκου.

♣ Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάρτης…


Σχολιάστε εδώ