Γ. Παπαγιαννόπουλος: Ανακοίνωση Αγωνιστών του ΠΑΚ

Γ. Παπαγιαννόπουλος: Ανακοίνωση Αγωνιστών του ΠΑΚ


Του
ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αρχιτέκτονα – Συγγραφέα,
Μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής
του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης
των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα
e-mail: [email protected]


Αντί σχολίου, φιλοξενώ σήμερα την ανακοίνωση των συναγωνιστών μου:
«Η άνευ λόγου, αυθαίρετη προληπτική προσαγωγή των δύο στελεχών του ΠΑΚ Δαμιανού Βασιλειάδη (ΠΑΚ Δυτικής Γερμανίας) και Γιώργου Παπαγιαννόπουλου (ΠΑΚ Ιταλίας) απέναντι από το ‘‘Μέγαρο Μουσικής’’ την Κυριακή 13.1.19, χωρίς κανένα πρόσχημα, αλλά στην ουσία λόγω της συμμετοχής τους στην ‘‘Επιτροπή για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών’’, αναδεικνύει περίτρανα τη σημερινή λειτουργία μιας ελλειμματικής δημοκρατίας.

Η προληπτική προσαγωγή στην ΓΑΔΑ γνωστών δημοκρατών, τη δράση των οποίων γνωρίζουν όλοι όσοι ‘‘ασχολούνται με τα κοινά’’, μας προβληματίζει, δημιουργεί ερωτήματα για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας, δεν κά­μπτει το ηθικό μας…

Οι Αγωνιστές του ΠΑΚ, σταθεροί διαχρονικά στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία – λαϊκή κυριαρχία – δημοκρατία – κοινωνική απελευθέρωση, έχουν εγγράψει παρακαταθήκες με την ανιδιοτελή παρουσία τους στη δημοκρατική πορεία της χώρας.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

Για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική, με κοινωνική δικαιοσύνη, για την πρόοδο και την προκοπή του κυρίαρχου λαού.

Κοντά τα χέρια σας από τους Αγωνιστές!

Ο αγώνας για την Κύπρο, τη Μακεδονία, την εδαφική ακεραιότητα του Ελληνισμού πάει χέρι χέρι με τον αγώνα για δημοκρατία».


Σχολιάστε εδώ