Άνοιξαν αρκετές θέσεις σε πρεσβείες…

Άνοιξαν αρκετές θέσεις σε πρεσβείες…

…και ήδη γίνεται ο χαμός, καθώς η πολιτική αβεβαιότητα και η απουσία πολιτικής ηγεσίας από την οποία θα μπορούσαν να ζητηθούν τα ρουσφέτια προκαλεί ανασφάλεια στους ενδιαφερόμενους.

Έχουμε τις εξής μετακινήσεις και πλέον οι πρεσβείες αυτές τίθενται για εκδήλωση ενδιαφέροντος: Αντίς Αμπέ­μπα Ν. Πατακιάς, Αμπούτζα Μ. Σαράντη, Βαρσοβία Ευ. Τσαούσης, Βουκουρέστι Β. Παπαδόπουλος, Βρυξέλλες Ελ. Γαλαθιανάκη, Ερεβάν Ν. Βράιλα, Κάιρο Μ. Διάμεσης, Κινσάσα Γ. Παπακώστας, Κοπεγχάγη Ευθ. Κακιοπούλου, Κουβέιτ Ανδρ. Παπαδάκης, Λίμα Γ. Ντάβαρης, Μανίλα (είναι κενή), Μπρατισλάβα Μ.-Λ. Μαρινάκη, Μοντεβιδέο Γ. Αραβοσιτάς, Ναϊρόμπι Κ. Μοάτσος, Νέο Δελχί Π. Καλογερόπουλος, Πεκίνο Λ. Ροκανάς, Ραμπάτ Π. Σαρρής, Σόφια Γ. Βασιλοκωνσταντάκης, Τελ Αβίβ Κ. Μπίκας, Τζακάρτα Γ. Δογορίτης, Τίρανα Ελ. Σουρανή, Τύνιδα Θ.-Π. Αγγελάτου, Χάγη Δ. Χρονόπουλος, Γενεύη Άννα Κόρκα, ΜΑ ICAO Α. Νασίκα, ΜΑ UNESCO Μ. Σπινέλλης.


Χάρηκαν στο ΥΠΕΞ με τη γνωστοποίηση της εγκυκλίου για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη και νοσοκομειακή περίθαλψη των υπαλλήλων του ΥΠΕΞ και των εξαρτώμενων μελών τους για τις χώρες εκτός ΕΕ. Ο διαγωνισμός θα είναι διεθνής και ανοικτός και ο υπουργός θα εκδίδει την απόφαση για να «ρυθμίζονται θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή της διαγωνιστικής διαδικασίας και τα συλλογικά όργανα που είναι αρμόδια για τη διενέργεια της διαδικασίας ανάθεσης και την εξέταση των προσφυγών και την εκτέλεση των σχετικών συμβάσεων και ρυθμίζεται κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για τον τρόπο λειτουργίας τους».

[email protected]


Σχολιάστε εδώ