Στόχος του Γ. Μώραλη είναι να διασπάσει τους Μανιάτες

Στόχος του Γ. Μώραλη είναι να διασπάσει τους Μανιάτες

Όπως είχαμε γράψει και την περασμένη εβδομάδα, στόχος του Γ. Μώραλη είναι να διασπάσει τους Μανιάτες που αποτελούν ένα μεγάλο και συμπαγές κομμάτι της κοινωνίας του Πειραιά. Οι κινήσεις που έχει κάνει και που συνεχίζει αυτό ακριβώς φανερώνουν. Μετά τον Λεωνίδα Μανωλάκο, τον οποίο ανακοίνωσε τις προάλλες, ανακοινώθηκε και η κ. Καρακατσάνη, που έχει τον μεγαλύτερο φούρνο στα Μανιάτικα!

Στο μεταξύ, ο Β. Μιχαλολιάκος, που είχε ανακοινώσει ότι αύριο θα έκανε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Κάβο ντ’ Όρο» για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, τελικά τη μετέθεσε για τις 6 Φεβρουαρίου, στον ίδιο χώρο, στις 7.30 μ.μ., για να μη συ­μπέσει με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό. Κάποιοι θεώρησαν ορθή τη δικαιολογία, ορισμένοι, όμως, μίλησαν για αναβολή, ίσως γιατί περιμένει ο πρώην δήμαρχος κάποιες απαντήσεις.

Τέλος, ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Βλαχάκος ανακοίνωσε τους πρώτους 24 υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, που είναι όλοι τους επώνυμα και σημαντικά στελέχη της κοινωνίας του Πειραιά. Με τον τρόπο αυτό, αλλά και την ταχύτητα που συγκέντρωσε τους πρώτους 24, ήθελε να διαψεύσει εμπράκτως εκείνους που υποστήριζαν ότι συναντά δυσκολίες στη συγκρότηση ψηφοδελτίου λόγω… απροθυμίας.


Σχολιάστε εδώ