Στα προημιτελικά οι ερυθρόλευκοι

Στα προημιτελικά οι ερυθρόλευκοι

Με δύο γκολ του Ποντένσε (29′, 61′) και ένα του Χάσαν (52′), ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου εις βάρος της Ξάνθης, που μείωσε με πέναλτι (τραβηγμένο από τα μαλλιά) του Μπρίτο στο 75′ για το τελικό 3-1 στο Φάληρο.

Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Ξάνθη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στη ρεβάνς του 0-0 στα Πηγάδια, για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι με δύο τέρματα του Ποντένσε και ένα ακόμη του Χάσαν, πήραν τη νίκη – πρόκριση με σκορ 3-1, περιμένοντας πλέον την κλήρωση της Παρασκευής (25/1) για να μάθουν τον αντίπαλο τους στα προημιτελικά.

Ο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα με μπόλικες αλλαγές. Οι Μεριά – Μιράντα επανεμφανίστηκαν στην ενδεκάδα, το ίδιο και ο Τσιμίκας, ενώ ο Νάτχο πέρασε στο πλάι του Γκιλιέρμε, με τον Μασούρα βασικό για πρώτη φορά και τον Χάσαν στην κορυφή της επίθεσης (εκεί είχε βρεθεί τελευταία φορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό). Ο Σολδάνο στην πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή, ξεκίνησε από τον πάγκο. Λιγότερες οι αλλαγές για τον Ράσταβατς, που προτίμησε τους περισσότερους από τους βασικούς του παίκτες για την ενδεκάδα.

Πηγή: news24.gr


Σχολιάστε εδώ