Δεν αλλάζει γνώμη ο Χολέμπας

Δεν αλλάζει γνώμη ο Χολέμπας

Εν όψει των προκριματικών του Euro 2020, ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του μελετούν όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενεργών ή μη, που θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν και να αποτελέσουν βάση για τη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Άγγελος Μπασινάς είχε επικοινωνία με τον Χοσέ Χολέμπας, με σκοπό να τον πείσει να πάρει πίσω την απόφασή του για απόσυρση από την Εθνική.

Του είπε πόσο πολύ τον πιστεύουν και τον υπολογίζουν όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πόσο λάθος ήταν οι χειρισμοί που έγιναν επί Σκίμπε και ότι τον θέλουν πίσω οι υπόλοιποι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Κώστας Μανωλάς επίσης μίλησε με τον «Γερμανό». Ο Παπασταθόπουλος, ο Τοροσίδης και ο Μήτρογλου το ίδιο. Όλοι προσπάθησαν να τον πείσουν να ανακαλέσει την ανακοίνωσή του για απόσυρση από την Εθνική. Αλλά μάταιος ο κόπος τους. Ο Χολέμπας είναι αμετακίνητος.

Η απάντηση που έδωσε στον Μπασινά ήταν οριστική και αδιαπραγμάτευτη. Και αυτό διότι θεωρεί ότι ακόμη και άνθρωποι που τώρα προσπαθούν να του αλλάξουν την άποψη στην πρότερη κατάσταση ήταν εναντίον του. Και δεν το έχει ξεχάσει.

Φωτο: thetoc.gr


Σχολιάστε εδώ