Στον δρόμο Μπακασέτα και ο Σιμόες

Στον δρόμο Μπακασέτα και ο Σιμόες

Όσο ο Αντρέ Σιμόες δεν βρίσκει ομάδα, τόσο η ΑΕΚ έχει ελπίδες να ξαναδεί το… έργο Μπακασέτα. Ο διεθνής εξτρέμ προσέγγισε τη διοίκηση της ΑΕΚ, έχτισε γέφυρες και εντέλει υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2022 και μάλιστα με ελαφρώς μικρότερο συμβόλαιο από την αρχική πρόταση της ΠΑΕ.

Ο Αντρέ Σιμόες είναι μια υπόθεση, όμως, που παραμένει ανοιχτή για την ΑΕΚ. Και αυτό διότι όσο δεν βρίσκει ομάδα, τόσο μεγαλώνουν οι ελπίδες να τα ξαναβρεί με την «Ένωση». Άλλωστε κοντεύει δύο μήνες ανενεργός και αυτό ξέρει καλά ότι δεν είναι προς όφελός του.

Ο Σιμόες περίμενε την Αλ Ουάχντα να επανέλθει, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Και έτσι η πρώτη, πολύ καλή πρόταση που είχε στα χέρια του έγινε… παρελθόν.

Την ίδια ώρα, ο πορτογάλος χαφ βλέπει ότι ο Μπακασέτας ανανέωσε και αμέσως επανήλθε στην ομάδα, έπαιξε βασικός και έδειξε ότι είναι υπερπολύτιμος για την ΑΕΚ.

Και θα ήθελε να μπορεί να γίνει αυτό και με τον ίδιο, αν τα βρεί με τη «κιτρινόμαυρη» διοίκηση. Κάθε μέρα πηγαίνει στα Σπάτα, είναι μέσα στο γκρουπ και τα αποδυτήρια και δεν έχει… αποκολληθεί από την ΑΕΚ.

Φωτο: sportime.gr


Σχολιάστε εδώ