Φ. Γεννηματά: Εγώ δεν είμαι Τσίπρας – Δεν κάνω παζάρια

Φ. Γεννηματά: Εγώ δεν είμαι Τσίπρας – Δεν κάνω παζάρια

Εγώ δεν είμαι Τσίπρας. Δεν κάνω παζάρια.

Είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αποφεύγοντας να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με άλλο κόμμα, λέγοντας ότι αυτό «θα φανεί ενόψει των εκλογών».

“Το αν έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Τσίπρα-Θεοχαρόπουλο θα φανεί στην πορεία. Χαμηλώνει το επίπεδο της συζήτησης, όταν μιλάμε για ανταλλάγματα στο πλαίσιο της συζήτησης μεγάλων εθνικών θεμάτων.

Μέσα στο κλίμα του διχασμού και της παρακμής αποτελεί αναγκαιότητα η δημιουργία προοδευτικού πόλου, που θα εξασφαλίσει σταθερότητα για τη χώρα και τον άνθρωπο, που αναζητά ελπίδα.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα μας είναι αρραγής και θα καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών”.

Στην συνέντευξή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισεε ότι «δεν θα μας διαλύσουν, δεν θα τα καταφέρουν, ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Μητσοτάκης. Η ΝΔ πιστεύει ότι πολεμώντας μας θα κερδίσει την αυτοδυναμία ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει ότι χάνει και ο πνιγμένος ως γνωστόν πιάνεται από τα μαλλιά του με τον Τσίπρα να παριστάνει τον…Κεντροαριστερό. Πρόκειται για το πιο σύντομο ανέκδοτο στην Ελλάδα σήμερα» υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά.


Σχολιάστε εδώ