Σήκω από τον καναπέ…

Ζητήθηκε από τον Παύλο Γερουλάνο, υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας, να κάνει μια ευχή για τη νέα χρονιά. Και χωρίς… ανάσα, η ευχή του ήταν να εμπλακεί καινούργιος κόσμος στην πολιτική.

Και πρόσθεσε: «Το 2019 θα έχουμε 5 εκλογικές αναμετρήσεις. Βουλευτικές, Ευρωβουλευτικές, Περιφερειακές, Δημοτικές και Διαμερισματικές. Είναι σπάνια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Μέσα σε μια χρονιά μπορούμε να μπολιάσουμε το πολιτικό δυναμικό της χώρας με κόσμο που φέρνει μια άλλη νοοτροπία στην πολιτική. Που πιστεύει ότι η πολιτική είναι χώρος προσφοράς και συλλογικής διεκδίκησης και όχι χώρος για μικρο-αλισβερίσια και προσωπικές α­τζέντες.

Το ερώτημα είναι θα μείνουμε με τις ίδιες και τις ίδιες επιλογές ή θα δημιουργήσουμε το καινούριο; Θα μείνουμε στο χθες ή θα πάμε στο αύριο; Αν το σκέφτηκες ποτέ, τώρα είναι η ώρα να εμπλακείς. Τώρα είναι η ώρα να σηκώσεις το χέρι σου και να πεις ότι θέλω και εγώ φωνή, διότι θέλω να γίνω η αλλαγή που θέλω να δω στη χώρα μου, στην πόλη μου, στη γειτονιά μου. Μη φοβάσαι την πολιτική.

Ό,τι κίνδυνο και να αντιμετωπίσεις. δεν είναι τίποτα σε σχέση με τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσεις αν μείνεις καθηλωμένος στον καναπέ».


Σχολιάστε εδώ