Β. Λεβέντης: Η Κυβέρνηση θέλει να χτίσει μια νέα πολιτική πραγματικότητα πάνω σε παλιές μειοδοσίες και λάθη του παρελθόντος

Β. Λεβέντης: Η Κυβέρνηση θέλει να χτίσει μια νέα πολιτική πραγματικότητα πάνω σε παλιές μειοδοσίες και λάθη του παρελθόντος

Σε λάθη του παρελθόντος και πάνω σε παλιές μειοδοσίες, η Κυβέρνηση θέλει να χτίσει μια νέα πολιτική πραγματικότητα, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο κ Λεβέντης. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων δεν συγκάλεσε Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και δεν ενημερώθηκε η Βουλή και πρόσθεσε «Είχα πει το καλοκαίρι του 2018 στον κ. Καμμένο να άρει την εμπιστοσύνη του στην Κυβέρνηση, δεν το έκανε και σήμερα φτάσαμε ως εδώ».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ακόμη ότι στοιχειώδης εντιμότητα του κ. Τσίπρα θα ήταν να μην πάρει βουλευτές των ΑΝΕΛ. Αυτή η Κυβέρνηση τι θα είναι; αναρωτήθηκε ο κ Λεβέντης. Όταν μάλιστα στους 151 βουλευτές που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση είναι και η κα Μεγαλοοικονόμου που προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων.

Όσον αφορά το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι τα κακά μαντάτα για τη χώρα μας θα έρθουν μετά την κύρωση της συμφωνίας από την Ελληνική Βουλή. Είναι αχαριστία της βουλής να ψηφίζει υπέρ της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας και κάλεσε τους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας να κάνουν υπομονή και θα γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να καταργηθεί η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Όσο γρηγορότερα τερματίσει το βίο της αυτή η Κυβέρνηση, τόσο καλύτερα για τη χώρα.

Ο κ. Λεβέντης κάλεσε τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει αν δίνει το όνομα της Μακεδονίας λέγοντας ότι μέχρι σήμερα η Αξιωματική Αντιπολίτευση δε λέει ξεκάθαρα τι θα κάνει με το όνομα.

Δείτε το βίντεο:


Σχολιάστε εδώ