ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ – Νίκος Πορτοκάλογλου & οι Ευγενείς Αλήτες: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ – ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ – Νίκος Πορτοκάλογλου & οι Ευγενείς Αλήτες: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ – ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου συναυλία στην Πτολεμαΐδα, μεταφέρεται την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου

Η “Σχολική Εκδρομή” είναι το ταξίδι ενός καταξιωμένου και διαχρονικού τραγουδοποιού και μιας ομάδας επαγγελματιών μουσικών για να συναντήσουν τους ταλαντούχους ερασιτέχνες μαθητές των Μουσικών Σχολείων που ονειρεύονται το μέλλον της ελληνικής μουσικής.

Έχοντας στις αποσκευές του το νέο του δίσκο «Εισιτήριο» και την εξαιρετική μπάντα του, τους «Ευγενείς Αλήτες», ο Νίκος Πορτοκάλογλου επέλεξε φέτος να γιορτάσει τα γενέθλια των 60 του χρόνων ξεκινώντας ένα οδοιπορικό αναζήτησης της νέας γενιάς μουσικών. Θα είναι μια πραγματικά διαφορετική περιοδεία καθώς σταθμούς της θα έχει τα θέατρα των μεγάλων πόλεων και πρωταγωνιστές, εκτός από τον τραγουδοποιό και την μπάντα του, τις χορωδίες των Μουσικών Γυμνασίων και Λυκείων. Θα είναι δηλαδή μια “εκδρομή” αναψυχής και συνεργασίας με τους σημερινούς εφήβους που θα αποτελέσουν τους επόμενους τραγουδοποιούς, τραγουδιστές και μουσικούς της χώρας μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

PORTOKALOGLOU_PTOLEMAIDA_A5-TFP_2019

 


Σχολιάστε εδώ