ΓΡΑΦΕΙ Ο Π. ΚΟΥΤΑΚΟΣ: “Καθαρίζει” τον τίτλο και ψάχνει με την ησυχία του τον αντί-Πρίγιοβιτς

ΓΡΑΦΕΙ Ο Π. ΚΟΥΤΑΚΟΣ: “Καθαρίζει” τον τίτλο και ψάχνει με την ησυχία του τον αντί-Πρίγιοβιτς

Αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορεί να το χάσει…

Ο ΠΑΟΚ σήμερα είχε ν’ αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο ματς πριν τα ντέρμπι με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας. Κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που πέρυσι τον είχε κερδίσει και ουσιαστικά είχε γράψει την αρχή του τέλους στο όνειρο για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου μετά το 1985.

Και πήγε εκεί μέσα σε μια… παγωμένη ατμόσφαιρα, όχι τόσο από τα χιόνια, όσο από την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς.

Και στο πρώτο ημίχρονο, αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Και παρά το γεγονός ότι έχει κάθε δίκιο να φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Μπίσεσβαρ, θα πρέπει ν΄ ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι του Πασχαλάκη, που θύμιζε… χταπόδι και εμπόδισε τον Αστέρα να προηγηθεί με 1 ή και 2 γκολ.

Όμως και ο τερματοφύλακας μέλος της ομάδας είναι, ενώ και η ρέντα είναι απαραίτητη σε κάθε ομάδα που θέλει να σηκώνει τίτλους.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ άλλαξε πρόσωπο, δεν άφησε τον Αστέρα να τον απειλήσει και με δύο γκολ σε πέντε λεπτά κλείδωσε την νίκη.

Κατάφερε να σπάσει το “μπλόκο” της Τρίπολης, να φτάσει σε ένα καθαρό διπλό και να διατηρήσει το +8 από τον Ολυμπιακό.

Και πλέον οι “ασπρομαυροι¨μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν βατό πρόγραμμα μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μετρώντας τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο ίδιο διάστημα οι Πειραιώτες έχουν να πάνε στα Γιάννενα, μετά στην Τρίπολη, προτού υποδεχτούν την ΑΕΛ στο Φάληρο.

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να πάει μίνιμουμ με προβάδισμα οκτώ πόντων στο ντέρμπι των Δικεφάλων, αν πάρει αυτά τα ματς στην έδρα του.

Παράλληλα, το σημερινό ματς ήταν για έναν επιπλέον λόγο ένα μεγάλο τεστ για τον Δικέφαλο. Διότι πορεύεται πλέον χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην επίθεσή του. Ο Σέρβος στράικερ έφυγε για την Αλ Ιτιχάντ, ο ΠΑΟΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του, εντούτοις μπορεί να το κάνει με πολύ μεγαλύτερη ηρεμία τώρα που πέρασε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι στον δρόμο για τον τίτλο χωρίς αυτόν.


Σχολιάστε εδώ