ΓΡΑΦΕΙ Ο Π. ΚΟΥΤΑΚΟΣ: “Έγινε το αναμενόμενο…”

ΓΡΑΦΕΙ Ο Π. ΚΟΥΤΑΚΟΣ: “Έγινε το αναμενόμενο…”

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης προπονείται πλέον μόνος του και στον Ολυμπιακό εξετάζουν περιπτώσεις γκολκίπερ που θα αποτελέσουν μίνιμουμ έως το τέλος της σεζόν τη ρεζέρβα του Σα. Ο 26χρονος γκολκίπερ είναι εκτός ομάδας με απόφαση της ΠΑΕ.

Ήταν κοινό μυστικό ότι ο Γιαννιώτης δεν είχε συμφωνήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο Ολυ­μπιακός τον Νοέμβριο. Και η διαφωνία δεν είχε να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Γιαννιώτης επέστρεψε από το Περιστέρι στον Πειραιά γιατί εκτιμούσε ότι θα έπαιζε βασικός. Και όπως προέκυπτε, όντως ο σύλλογος είχε πρόθεση να στηρίξει το «πρότζεκτ Γιαννιώτης». Και αν δεν έφταναν και στα αφτιά του Γιαννιώτη όλα αυτά περί εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, ίσως να μην επέστρεφε στον Ρέντη…

Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Η επιμονή του Πέδρο Μαρτίνς να αποκτηθεί τερματοφύλακας και ο δανεισμός του Σα από την Πόρτο είχαν αρχίσει να προαναγγέλλουν ουσιαστικά τι θα επακολουθούσε.

Το καταλάβαινε ο οποιοσδήποτε ότι ο Πορτογάλος δεν ήρθε από την Πόρτο για να παραμείνει αναπληρωματικός. Ήρθε για να παίξει. Ο Μαρτίνς λοιπόν ε­μπιστεύτηκε αρχικά τον Γιαννιώτη, αλλά μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου και μετά τα ματς με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ ξεκίνησε να δίνει χρόνο στον συμπατριώτη του, μέχρι που τον καθιέρωσε στην ενδεκάδα, χάρη, είναι η αλήθεια, στις εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Την ίδια στιγμή στην Πόρτο είναι ενήμεροι για την πρόθεση του Ολυμπιακού να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Σα, που είναι στα 2 εκ. ευρώ, και να αποκτήσει τον Πορτογάλο με κανονική μεταγραφή.

Από τη στιγμή που στις πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιαννιώτη δεν υπήρξε συμφωνία, φάνταζε δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση. Η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά περί της συμπεριφορά του Γιαννιώτη άνοιξε διάπλατα την πόρτα της εξόδου και πλέον το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει πρόωρα ο Γιαννιώτης από το Λιμάνι, πριν καν φτάσει δηλαδή το καλοκαίρι, ακολουθώντας την πορεία του Στέφανου Καπίνο.

Φωτο: fosonline.gr


Σχολιάστε εδώ