Θέλει Σιαμπάνη ο Παναθηναϊκός

Θέλει Σιαμπάνη ο Παναθηναϊκός

O Νίκος Νταμπίζας έχει προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του 19χρονου τερματοφύλακα Μάριου Σιαμπάνη, αφού πλέον συμφωνούν όλοι ότι πρόκειται για μια εξαιρετική επένδυση που θα δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα στο μέλλον.

Ο Σιαμπάνης δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι ενήμερος εδώ και καιρό για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και πλέον έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Με τι καθεστώς θα γίνει αυτό; Αρχικά ο Νταμπίζας θα επιδιώξει μια συμφωνία με τον ΠΑΟΚ προκειμένου ο Σιαμπάνης να έρθει άμεσα στον Παναθηναϊκό. Θα προτείνει, δηλαδή, στον «Δικέφαλο» ένα deal που πιθανότατα θα αφορά ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, μιας και δεν είναι διατεθειμένος ο Παναθηναϊκός να δώσει χρήματα για παίκτη που μένει ελεύθερος σε έξι μήνες.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν αφήσει τον παίκτη, τότε ο Παναθηναϊκός θα υπογράψει μαζί του από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και θεωρείται δεδομένη η μεταξύ τους συμφωνία.

Πάντως Νταμπίζας και Δώνης θα ήθελαν να προκύψει άμεση συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και να έρθει ο 19χρονος πορτιέρο τον Ιανουάριο στην ομάδα, αφού υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού τόσο με τον Κότσαρη όσο και με τον Ξενόπουλο, αλλά ταυτόχρονα και να μη διαταραχθούν οι σχέσεις των δύο συλλόγων.

Φωτο: metrosport.gr


Σχολιάστε εδώ