Μην την πατήσει όπως ο Νίνης…

Μην την πατήσει όπως ο Νίνης…

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ


Ο Γιάννης Μπουζούκης το καλοκαίρι ήταν ένα βήμα από το να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να πάει στον Αστέρα Τρίπολης. Τελικά έμεινε, ο Γιώργος Δώνης τον πίστεψε και τον καθιέρωσε στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Και αμέσως άρχισαν τα δημοσιεύματα ότι είναι στο στόχαστρο της Ίντερ ο μικρός. Και ήρθε ο Γιώργος Καραγκούνης για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση: «Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αυτήν την περίοδο πολλά νέα παιδιά. Ας αφήσουμε τον Μπουζούκη και τα άλλα παιδιά να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πείρα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι καλός παίκτης, όπως όμως και άλλοι. Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει και να γίνει στέλεχος της Εθνικής ομάδας».

Πάνω ακριβώς και στη «γραμμή» που έχει υιοθετήσει και ο ίδιος ο Μπουζούκης, ο οποίος και το έχει δηλώσει πως το τελευταίο που σκέφτεται τη δεδομένη στιγμή είναι το εξωτερικό.

Η αλήθεια είναι πως και οι άνθρωποι των Μιλανέζων δεν θεωρούν τον νεαρό ακόμη έτοιμο για τέτοιο επίπεδο, σε κάθε περίπτωση όμως εκτιμούν πως είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εξελίξιμη υπόθεση νεαρού ποδοσφαιριστή, που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που σε κάποια χρόνια και με τα σωστά βήματα προόδου, βελτίωσης, δουλειάς και εξέλιξης μπορούν να τον μετατρέψουν σε υλικό κατάλληλο για μια μεγάλη ομάδα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης διαθέτει πολύ καλά στοιχεία για να κάνει καριέρα. Αν θα τα καταφέρει, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, αλλά κυρίως από τον ίδιο. Πώς θα δουλέψει και πώς θα διαχειριστεί τη δημοσιότητα. Μην την πατήσει όπως ο Νίνης, που εμφανίστηκε σαν σούπερ ταλέντο στα 16, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι γύρω του έκαναν εντελώς λανθασμένη διαχείριση, με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό και με τους τραυματισμούς του, να είναι σήμερα στα… αζήτητα…

Φωτό: novasports.gr


Σχολιάστε εδώ