Στην «Ένωση» ο Νέναντ Κρίστιτσιτς

Στην «Ένωση» ο Νέναντ Κρίστιτσιτς

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έρχεται στην Ελλάδα για να ανεβάσει επίπεδο την «Ένωση» και να αποτελέσει τον ηγέτη που έλειπε από τον άξονά της.

Που η «Ένωση» έψαχνε από το καλοκαίρι και που από τότε μάλιστα επιθυμούσε να βρει στο πρόσωπο του Κρίστιτσιτς. Όπως και έγινε τελικά, έστω και με μια μικρή… καθυστέρηση. Η εν λόγω μεταγραφή ήταν ξεκάθαρα η βασική ανάγκη του «Δικεφάλου» για την περίοδο του Γενάρη, όμως όχι και η μοναδική.

Οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από τις μεταγραφικές εξελίξεις του «Δικεφάλου» θέλουν τους πρωταθλητές να στρέφουν κυρίως το ενδιαφέρον τους σε ακραίους, με το θέμα του «κόφτη» να έχει κάπως υποχωρήσει. Χωρίς, ωστόσο, να έχει βγει προς το παρόν εντελώς από την ατζέντα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κοιτάζει και περιπτώσεις αμυντικών μέσων, ωστόσο οι περισσότερες επαφές της το τελευταίο διάστημα αφορούν κυρίως εξτρέμ που αγωνίζονται κυρίως στη δεξιά πτέρυγα. Μάλιστα, αυτό που βγαίνει ξεκάθαρα από πλευράς «Ένωσης» είναι πως η όποια κίνηση ακολουθήσει αυτή του Κρίστιτσιτς θα πρέπει να είναι τέτοιου επιπέδου.

Μια μεταγραφή δηλαδή το ίδιο δυνατή με του σέρβου μέσου για τον «Δικέφαλο», που θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του ρόστερ του.

Φωτο: zougla.gr


Σχολιάστε εδώ