Κίνημα Αλλαγής:  Εδώ και τώρα εκλογές

Κίνημα Αλλαγής: Εδώ και τώρα εκλογές

«Εδώ και τώρα εκλογές», είναι πλέον η γραμμή του ΚΙΝΑΛ, καθώς στη Χαριλάου Τρικούπη υπάρχει κόκκινος συναγερμός για το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνι­διασμού λόγω Σκοπιανού αλλά και άγχος για το κλίμα ακραίας πόλωσης που ε­πικρατεί και συμπιέζει τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς.

Η Φώφη Γεννηματά και το επιτελείο της, σε όλους τους τόνους πλέον και με το βλέμμα στραμμένο στο ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού από την κυβέρνηση, ζητούν από όλα τα στελέχη και τα μέλη του Κινήματος να έχουν απολύτως καθαρό πολιτικό λόγο, ξεκάθαρο στίγμα και θέση, ώστε να μη θολώνει η κεντρική γραμμή για ίσες α­ποστάσεις και από ΣΥΡΙΖΑ και από ΝΔ και να μην ε­γκλωβίζονται οι προοδευτικοί ψηφοφόροι στο κλίμα της άγριας καθημερινής σύγκρουσης και της ακραίας πόλωσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Το ΚΙΝΑΛ και η ηγεσία του πορεύονται προτάσσοντας σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σενάριο και ελιγμό τη γραμμή «εκλογές το συντομότερο δυνατόν», και τονίζουν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα δώσει απα­ντήσεις.

Και επισημαίνουν υψηλόβαθμα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη ότι στην περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση «η μόνη λύση με την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου είναι να στηθούν αμέσως κάλπες για να υπάρξουν καθαρές λύσεις.

Ούτε ανασχηματισμός ούτε λύσεις με ψήφο ανοχής ή τεχνητή πλειοψηφία μπο­ρούν να σταθούν. Εκλογές εδώ και τώρα για να υπάρξει διέ­ξοδος».


Σχολιάστε εδώ