Για να καταλάβω: Ο Πολάκης καταγγέλλει τους εισαγγελείς γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους ή διότι δεν κάνουν τη… δουλειά της κυβέρνησης;

Για να καταλάβω: Ο Πολάκης καταγγέλλει τους εισαγγελείς γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους ή διότι δεν κάνουν τη… δουλειά της κυβέρνησης;

♣ Δεν θέλει πρόωρες εκλογές ο πρωθυπουργός. Γιατί, μήπως θέλει καθόλου εκλογές;
«Ψάχνουμε ημερομηνίες για τον Οκτώβριο», ανέφερε. Ο Φεβρουάριος έχει αποκλειστεί για… λόγους ανταγωνισμού. Με τα Κούλουμα!

♣ Ο Μητσοτάκης ζητάει «εκλογές εδώ και τώρα», πιστεύει ότι θα προκηρυχθούν τον Μάιο, αλλά κατά βάθος θα ήθελε να γίνουν τον Σεπτέμβριο.

♣ Πάντως, παραμονές εκλογών, και ενώ βλέπουν ότι έρχεται πολιτική αλλαγή, σιγά μην τρομάξουν οι δικαστές από τις «τσιρίδες» του Πολάκη.

♣ Παραμονές Πρωτοχρονιάς βγήκε ο Σημίτης και προέβλεψε ότι η χώρα θα χρειαστεί νέο δάνειο και νέα μέτρα. Τόσο γρουσουζιά, που τρόμαξαν και οι… καλικάντζαροι!

♣ Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας εγκαινίασε σταθμό του Μετρό που θα λειτουργήσει μετά από δύο χρόνια. Συγγνώμη, αλλά τέτοια θαύματα ούτε ο Χριστός στον Γάμο της Κανά.

♣ Από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν το ΚΙΝΑΛ για δεξιά στροφή. Ενώ οι ίδιοι συ­γκυβερνούν με τον Καμμένο και… κάνουν πλάτες στη Χρυσή Αυγή.

Το 2018 έφυγε και άφησε πίσω του τη Συμφωνία των Πρεσπών, τους 100 νεκρούς στο Μάτι, τη Νοτοπούλου υφυπουργό κ.ά. Πόσο χειρότερο μπορεί να είναι το 2019;

♣ Απόλυτα βέβαιος ότι η Συμφωνία με τα Σκόπια θα εγκριθεί με απόλυτη πλειοψηφία δηλώνει ο Κατρούγκαλος. Τι έγινε; Πήρε μήνυμα από τον Σόρος;

♣ Ο δε Κοτζιάς αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία που θα ψηφίσει τη Συμφωνία υπάρχει από το 2017. Είχαμε και προκαταβολές, ψήφων εννοώ, ή απλώς δώσανε τα χέρια;

♣ Επιφανής οικονομικός παράγων πιέζει τον Τσίπρα να βάλει υπουργό Άμυνας τον ναύαρχο Αποστολάκη. Καλά, δεν έλεγαν ότι επί ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε η διαπλοκή;

♣ Αν η κυβέρνηση καταφέρει να γυρίσει σε βάρος της το σκάνδαλο της Novartis, μιλάμε πάει σίγουρα για το… Όσκαρ εθελούσιας και προσχεδιασμένης αυτοχειρίας.

♣ Δεν γνώριζε τίποτα, λέει ο Σημίτης, για τις μίζες σε Άκη, Γιάννο, Σμπώκο κ.ά. Αυτός απλά προήδρευε…

Υπάρχει, λέει, δημοσκόπηση που δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει στα ίσια την πρωτιά. Στις ερχόμενες εκλογές ή στις… επικείμενες Απόκριες;

♣ Μετά τα εγκαίνια σταθμού χωρίς Μετρό και τρένα ο Τσίπρας θα εγκαινιάσει το κτίριο του Οργανισμού Λιμένος Λιβαδειάς.

♣ Απορία: Ο Πατούλης δεν μπορεί να βάλει τάξη στο σπίτι του, θα βάλει στην περιφέρεια; Δεν ξέρω, απλώς ρωτάω…

♣ Για ιδεολογικοπολιτικούς λόγους το Ποτάμι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Προσοχή μόνο μην την πατήσουν σαν την πόντια κοινή γυναίκα. Που έμαθε εκ των υστέρων ότι όλες οι άλλες τόσο καιρό πληρώνονταν!

♣ Μακροχρόνια αριστερή κυβέρνηση θέλει ο Ν. Παππάς. Να προλάβει ο πρωθυπουργός να εγκαινιάσει τη γραμμή Λάρισα – Τρίκαλα με… ποταμόπλοιο.

♣ Εκλογές τον Σεπτέμβριο προβλέπει ο Τ. Κουίκ. Να δούμε τι θα πει κι ο Στ. Γονίδης.

Είδηση: «Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα ετοιμάζει ο πρωθυπουργός». Την άλλη εβδομάδα θα εγκαινιάσει τη λιμνοθάλασσα Καρδίτσας.

♣ Όραμα του Δ. Κουτσούμπα (ΚΚΕ) είναι μια κοινωνία χωρίς εκμετάλ­λευση ανθρώπων, χωρίς πολέμους κ.λπ. (έχουν κάνει ζημιά τα «Άρλεκιν»). Εντάξει, και εμείς οραματιζόμαστε τη Μ. Μπελούτσι…

♣ …αλλά δεν βγήκαμε να το κάνουμε θέμα στον Αρναούτογλου.

♣ Διεθνές πανεπιστήμιο με τμήματα σε έξι πόλεις εξήγγειλε ο πρωθυπουργός. Πώς ακριβώς το έλεγε η χούντα; Κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο.

♣ Υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας ο Φανούρης Κουβέλης. Λογικό. Σου λέει, μου βγήκε το όνομα, τουλάχιστον να βγει και το μεροκάματο.

♣ Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες σε ένα μόνο τροχαίο στη Μεσσηνία. Διότι το παν είναι να ξέρεις καλό σημάδι.


Σχολιάστε εδώ