Ποιοι κατεβαίνουν πού…

Ποιοι κατεβαίνουν πού…

Τα Χριστούγεννα, Χριστούγεννα, όμως, και οι εκλογές, εκλογές. Έτσι, οι προεκλογικές ζυμώσεις στον δήμο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανακοίνωσε ότι κατεβάζει συνδυασμό με υποψήφιο δήμαρχο τον εκπαιδευτικό Θανάση Διαβολάκη.

Εξάλλου, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έκλεισε το ξενοδοχείο «Cavo d’oro» για τις 21 Ιανουαρίου, προκειμένου να ανακοινώσει την κάθοδό του στις εκλογές. Από την πλευρά του ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Βλαχάκος, σε δηλώσεις του στο Κανάλι 1 την περασμένη Κυριακή, τόνισε ότι έχει διασφαλίσει τη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ να επιβάλει κυρώσεις στα στελέχη της παράταξης που θα στηρίξουν αντάρτικο ψηφοδέλτιο και δεν θα στηρίξουν τον υποψήφιο δήμαρχο του κόμματος.

Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Α’ Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας, που είχε δηλώσει ότι θα στηρίξει τον Γιάννη Μώραλη και θα κατέβαινε με το ψηφοδέλτιό του, τελικά ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια με τον Γιώργο Πατούλη, στον συνδυασμό του οποίου ανακοινώθηκε και η πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου.

Με τον Γιώργο Πατούλη ανακοίνωσε ότι θα κατέβει και ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος επί σειρά ετών εκλέγεται με τον Σταύρο Κασιμάτη.

Με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ανακοινώθηκε ότι θα κατέβει και ο Λεωνίδας Μανωλάκος, γόνος μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες Μανιατών του Πειραιά, γεγονός που αποδίδεται στην προσπάθεια που γίνεται από τον συνδυασμό Μώραλη να ενισχύσει το μανιάτικο στοιχείο που ήδη έχει και σε κάθε περίπτωση να το επεκτείνει, αποσκοπώντας στην αποδυνάμωση του Β. Μιχαλολιάκου.

Επίσης, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα κατέβει μαζί του και η Σμάρω Γλου, που προέρχεται από τη γνωστή επιχειρηματική οικογένεια της πόλης.


Σχολιάστε εδώ