Πρωτιά του ΚΚΕ

Πρωτιά του ΚΚΕ

-Ανακοίνωσε τους υποψηφίους του για τις 13 περιφέρειες

Ιδιαίτερη έμφαση σκοπεύει να δώσει το ΚΚΕ στις περιφερειακές εκλογές, όπου και θα καταγραφεί η απήχηση του κόμματος στην κοινωνία. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε πέντε από τις δεκατρείς περιφέρειες κατεβάζει ως υποψηφίους πρώην ή εν ενεργεία βουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη στην κομματική ιεραρχία.

Πιο συγκεκριμένα:
–Υποψήφιος στην Αττική θα είναι ο Γ. Πρωτούλης, 41 χρονών, μέλος του ΠΓ της Κεντρικής Επιτροπής, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής από το 2014, ο οποίος διατέλεσε βουλευτής την περίοδο 2007 – 2012.

Στη Δυτική Ελλάδα υποψήφιος θα είναι ο βουλευτής Αχαΐας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ν. Καραθανασόπουλος.

Στην Κρήτη υποψήφιος θα είναι ο βουλευτής Μ. Συντυχάκης, μέλος της ΚΝΕ από το 1978, ενώ την περίοδο 2010 – 2014 διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου.

Στο Βόρειο Αιγαίο υποψήφιος θα είναι ο βουλευτής Στ. Τάσσος, υποψήφιος στη Β’ Αθηνών στις εκλογές του 2007, του 2009 και του 2012.

Στην Κεντρική Μακεδονία υποψήφιος θα είναι ο Σ. Αβραμόπουλος, 37 χρονών, πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του ΑΠΘ. Στη Θεσσαλία υποψήφιος θα είναι ο Τ. Τσιαπλές, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Στην Πελοπόννησο υποψήφιος θα είναι ο Ν. Γόντικας, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου από το 2011. Στη Δυτική Μακεδονία ο Θ. Χαστάς, 32 χρονών, υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2015 στα Γρεβενά.

Στη Στερεά Ελλάδα υποψήφιος θα είναι ο Κ. Μπασδέκης, δημοτικός σύμβουλος Λαμίας από το 2003 μέχρι το 2014, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη ο Δ. Παπατολίδης, 42 χρονών, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Στην Ήπειρο ο Γ. Πρέντζας, 42 χρονών, μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΔΗΝ.

Στα Ιόνια Νησιά υποψήφια θα είναι η Αλ. Μπαλού, περιφερειακός σύμβουλος και υποψηφία αντιπεριφερειάρχης Αττικής.

Στο Νότιο Αιγαίο υποψήφιος θα είναι ο Γ. Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α., υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2014 και υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά το 2015.


Σχολιάστε εδώ