Π. Γερουλάνος: Η Αθήνα χρειάζεται κάποιον που είναι εδώ για τα πραγματικά προβλήματα

Π. Γερουλάνος: Η Αθήνα χρειάζεται κάποιον που είναι εδώ για τα πραγματικά προβλήματα

-Συνέντευξη Παύλου Γερουλάνου στο matrix24.gr

Ακολουθήσαμε τον Παύλο Γερουλάνο σε μία από τις καθημερινές επισκέψεις του στις γειτονιές της Αθήνας και συγκεκριμένα στην επίσκεψή του στη Λέσχη Φιλίας του Γκύζη. Θέλησε να μην πάει σε μία μέρα με εκδήλωση, γιατί κάτι τέτοιες επισκέψεις πολιτικών του κάνουν πολύ ‘ψηφοθηρικές’ και δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έχει βάλει σκοπό να επισκεφθεί τους χώρους όπου συχνάζουν Αθηναίοι στην καθημερινότητά τους, να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματά τους, αλλά και για όλα όσα θεωρούν οι ίδιοι ως λύσεις σε αυτά.

Τον ακούσαμε να τους συστήνεται, μια και δεν θεωρεί δεδομένο ότι τον ξέρουν, τον είδαμε να πίνει καφέ και να δοκιμάζει σπιτικά εδέσματα, να συζητά για τους δρόμους, τα σκουπίδια, την ανακύκλωση, αλλά και το …τέμενος, τους πρώην δημάρχους και τη θητεία του στο υπουργείο Πολιτισμού, να αστειεύεται για την Κεφαλονιά, τον τόπο καταγωγής του, αλλά και να εξηγεί το όραμά του για την πόλη που αγαπά, και στην οποία μεγαλώνει τα παιδιά του.

Οι θαμώνες της λέσχης τον υποδέχθηκαν με κάποια καχυποψία. Αλλά όταν κάθισε μαζί τους, του έψησαν καφέ και τον άκουσαν να συζητά για θέματα δικά τους, της καθημερινότητάς τους, ως να τα βιώνει ο ίδιος και όχι σαν να τα ακούει για πρώτη φορά, τον ‘αγκάλιασαν’, άρχισαν να μιλούν λιγότερο και να τον ακούνε περισσότερο και με προσοχή και γρήγορα κρέμονταν από τα χείλη του…

Μιλώντας στο matrix24,gr, ο Παύλος Γερουλάνος άνοιξε τα χαρτιά του για την υποψηφιότητά του στον δήμο Αθηναίων. «Η Αθήνα χρειάζεται κάποιον που είναι εδώ για τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και όχι για να κάνει επιφανειακές παρεμβάσεις και να προωθήσει την προσωπική του καριέρα ή τις κομματικές του φιλοδοξίες», είπε, υποστηρίζοντας ότι οι συνυποψήφιοί του δεν κατεβαίνουν για την Αθήνα, αλλά είτε για να την χρησιμοποιήσουν ως ‘σκαλοπάτι’ για την κεντρική πολιτική σκηνή, είτε για να μετρήσουν την δύναμη του κόμματός τους. Ο ίδιος, από την άλλη, επέλεξε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, το οποίο -όπως λέει- συνέθεσε με το καλύτερο πρόγραμμα και τους καλύτερους ανθρώπους που μπορεί να βρει για την πόλη.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου στο matrix24.gr


Σχολιάστε εδώ