Μπλα, μπλα, μπλα και από ουσία τίποτα…

Μπλα, μπλα, μπλα και από ουσία τίποτα…

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ


Οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ δεν διεξάγονται αυτό το τριήμερο, μετά την αποχή που κήρυξαν οι διαιτητές, σε ένδειξη αγανάκτησης για τη δολοφονική επίθεση κατά του διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλου από φουσκωτούς.

Μία ακόμα επίθεση, που προστέθηκε στην αλυσίδα των χτυπημάτων κατά διαιτητών και παραγόντων της διαιτησία, που ποτέ δεν διαλευκάνθηκαν, με αποτέλεσμα οι δράστες να παραμένουν στο σκοτάδι.

Δυστυχώς, η αλήθεια είναι σκληρή. Με αυτήν την κίνησή τους οι διαιτητές δεν θα πετύχουν τίποτα, πέρα ίσως από το να στείλουν ένα… συμβολικό μήνυμα. Διότι μιλάμε για υπόκοσμο που δεν καταλαβαίνει τίποτα και κανέναν. Και ούτε «μασάει» από απειλές.

Τόσα χρόνια κρατάει αυτή η θλιβερή ιστορία και τίποτε δεν άλλαξε. Και υποδαυλίζεται η βία από τη στάση των παραγόντων. Που στήνουν στο απόσπασμα τους έλληνες διαιτητές και κάνουν τα… παγώνια όταν σφυρίζουν οι ξένοι. Και φυσικά ούτε πρόκειται να αλλάξει τίποτα όσο οι διαιτητές αισθάνονται «υπόδουλοι» των παραγόντων, αφού από αυτούς εξαρτάται η ανέλιξή τους. Ρίξτε μια ματιά στα ρεπορτάζ την περίοδο συγκρότησης των πινάκων και θα καταλάβετε.

Όσο για τις ανακοινώσεις ελλήνων και ξένων μετά την επίθεση; Όλο φρου φρου κι αρώματα. Μπλα, μπλα, μπλα, πιο κλισέ… πεθαίνεις. Και να προσευχόμαστε στον Κύριο να μην υπάρξει νεκρός κάποια στιγμή ή κάποιος μείνει παράλυτος…

Φωτό: difernews.gr


Σχολιάστε εδώ