Μάκης Κουρής: Καλά Χριστούγεννα, μέρες αγάπης, και όποιος μπορεί αξίζει πάρα πολύ να βοηθήσει τον διπλανό του…

Μάκης Κουρής: Καλά Χριστούγεννα, μέρες αγάπης, και όποιος μπορεί αξίζει πάρα πολύ να βοηθήσει τον διπλανό του…

…τον ανήμπορο, για να δει ότι κάποιος τον σκέφτεται. Ότι δεν είναι μόνος τέτοιες μέρες.

Ώρα να ψάλουμε τα κάλαντα στους πολιτικούς μας, που άλλα έταζαν και άλλα κάνουν, βάζοντας όλα αυτά τα χρόνια την υπογραφή τους όπου τους ζητούσαν τα έξω αφεντικά, για να κρατήσουν την καρέκλα. Και τον λογαριασμό ας τον πληρώνει ο πολίτης, το κάθε νοικοκυριό.


Πάρτε τώρα που γυρίζει. Και τι δεν ζητάνε από εμάς οι… γείτονες, ο… φίλος Ερντογάν: γκρίζες ζώνες, Κύπρο, Ανατολική Μεσόγειο και ό,τι άλλο ποθεί η ψυχούλα του…


Σε άτακτη υποχώρηση αναγκάστηκε να προβεί η ιταλική κυβέρνηση. Είχαν σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης, αλλά μόλις είδαν ότι τα αφεντικά των Βρυξελλών κλείνουν τις κάνουλες της χρηματοδότησης σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και επικεφαλής της Λέγκας Μ. Σαλβίνι πανηγύρισε, λέγοντας: «Το γεγονός ότι αποφύγαμε τη διαδικασία κυρώσεων είναι νίκη της κοινής λογικής και έγινε για το καλό των ιταλών πολιτών».
Τι σας θυμίζει; Την κασέτα που είχε βάλει ο Τσίπρας τον Σεπτέμβρη του 2015.


Αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις… Αυτό το μήνυμα εκπέ­μπουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου. Δεν τους δίνουν πάνω από 1,5%. Όπως έστρωσαν, θα… κοιμηθούν. Αντίθετα, ο Βασίλης Λεβέντης μάλλον δεν θα χάσει το τρένο. Πολύ δε πιθανό είναι να καταφέρει να πάρει φύλλο πορείας για τη Βουλή η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.


Και μια και ο λόγος για τον φίλο από παλιά Βασίλη Λεβέντη, είπε προχθές: «Όλοι θα προδώσουν τη Μακεδονία, η Ένωση Κεντρώων ποτέ».

Φωτό: zarpanews.gr


Σχολιάστε εδώ