Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του υφ. Εξωτερικών Μ. Μπόλαρη η κ. Ευτυχία Καλτσά-Καρατίδου

Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του υφ. Εξωτερικών Μ. Μπόλαρη η κ. Ευτυχία Καλτσά-Καρατίδου

Η είδηση είναι ότι η κ. Καλτσά-Καρατίδου θα ασκεί τα καθήκοντά της εθελοντικά και δεν θα λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή. Όμως το πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη έχει στελεχωθεί με μετακλητούς: Μαρία Καλογερά – κάτοχος πτυχίου Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Χριστοδούλα Σουμελίδου – κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Μυλωνάς.


Στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη έχει αποσπασθεί επίσης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο η Ευγενία Κατζουράκη. Επίσης με απόσπαση από τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου μετακινείται στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών η Φωτεινή Πεσματζόγλου και η Αναστασία Αρβανίτη από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του κλάδου ΠΕ… Κτηνιάτρων.


Σε θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο του αναπληρωτή γενικού γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών Νικόλαου Εξαδάκτυλου διορίσθηκε ο Ιωάννης Γιώκας, πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας.
Παρατείνεται με απόφαση του ΑΝΥΠΕΞ Γιώργου Κατρούγκαλου η θητεία του Αναστασίου Πέτροβα (πληρεξουσίου υπουργού Α’) έως τις 24/6/2020, λόγω ιδιαιτέρων υπηρεσιακών αναγκών.


Αλλαγές σε επίτιμα προξενεία της Ελλάδας στο εξωτερικό: Απαλλάσσεται η Κωνσταντία Φωτίου από τα καθήκοντα της επίτιμου υποπρόξενου της Ελλάδας στην πόλη Ντουάλα του Καμερούν… Διορίζεται ο Veikko Matias Kotila επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην πόλη Όουλου της Φινλανδίας. Διορίζεται ο Ευάγγελος Μαργέτης επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην πόλη Λουμπουμπάσι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Παραιτήθηκε ο Sergio Diletieri Lemos Filho από τα καθήκοντα του επίτιμου προξένου της Ελλάδας στην πόλη Ρεσίφε (Recife) της Βραζιλίας και στην ίδια θέση διορίζεται o Antonio Henrique Neuenschwander. Απαλλάσσεται ο Fernando Turro από τα καθήκοντα του επίτιμου γενικού προξένου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ταλούμης από τα καθήκοντα του επίτιμου γενικού προξένου της Ελλάδας στην πόλη Ανταναναρίβο της Μαδαγασκάρης.


Δημοσιεύθηκαν οι προαγωγές στον κλάδο εμπειρογνωμόνων:
Προάγονται κατά σειρά αρχαιότητας από τον βαθμό του εμπειρογνώμονα πρεσβευτή συμβούλου Β’ στο βαθμό του εμπειρογνώμονα πρεσβευτή συμβούλου Α’ οι Σιαφλά Ιφιγένεια, Σιγάλας Περικλής, Τουρατζόφ Δέσποινα, Τσέλιος Βασίλειος, Κατραμάδου Κουζηνία, Γρίβα Ελένη.


Προάγονται κατ’ εκλογή από τον βαθμό του εμπειρογνώμονα – πρεσβευτή συμβούλου Α’ στον βαθμό του εμπειρογνώμονα – πρεσβευτή συμβούλου Β’ οι Ρετάλης Μιχάλης, Παπαδοπούλου Ιωάννα, Δημητρίου Χρήστος, Δούμα Δήμητρα, Μπέ­γκος Ιωάννης, Μοσκόφ Ηρακλής.


Προαγωγές και στους ΟΕΥ: Προάγονται κατ’ απόλυτη εκλογή από τον βαθμό του γενικού συμβούλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β’ στον βαθμό του γενικού συμβούλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α’ οι Ξενάκης Αριστοτέλης, Τασάκου Παρασκευή, Μακρυγιάννης Κωσταντίνος, Καραπέτσας Αθανάσιος, Ντοκομές Χρήστος.

Προάγεται κατ’ εκλογή από τον βαθμό του συμβούλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α’ στον βαθμό του γενικού συμβούλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β’ ο Λάζαρης Γεράσιμος.

[email protected]


Σχολιάστε εδώ