Αλ. Τσίπρας για ενδεχόμενη αποχώρηση Καμμένου: «Όχι παιδιά, μην ανησυχείτε, πού να πάει!»

Αλ. Τσίπρας για ενδεχόμενη αποχώρηση Καμμένου: «Όχι παιδιά, μην ανησυχείτε, πού να πάει!»

Τη βεβαιότητα πως ο Πάνος Καμμένος θα παραμείνει στο κυβερνητικό σχήμα, εξέφρασε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Αλέξης Τσίπρας κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα την Ολομέλειας όπου και παραβρέθηκε προκειμένου να δει από κοντά την εξέλιξη της συζήτησης του προϋπολογισμού.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε από κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το αν υπάρχει «plan b», σε περίπτωση αποχώρησης του κ. Καμμένου και των υπουργών του.



«Οχι παιδιά. Πού να πάει; Μην ανησυχείτε», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του κ. Τσίπρα.


Σύμφωνα με το newpost.gr, σε ερώτηση για την πορεία της συζήτησης του προϋπολογισμού αλλά και για το κατά πόσο η αυριανή σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών θα είναι σφοδρή, ο κ. Τσίπρας, σημείωσε: «Όχι! Ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα. Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με το σις και με το σας. Σαν να είναι στην Οξφόρδη».

Τέλος ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι την Τετάρτη θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, χωρίς όμως να θέλει να δώσει έμφαση στο ζήτημα, καθώς όπως είπε, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα. « Έχουμε καθυστερήσει, κάνουμε κάθε μήνα», είπε.


Σχολιάστε εδώ