Τελειώνει με Αρέγκι η ΑΕΚ, τέσσερις υποψήφιοι για τον κεντρικό χαφ – Πόσα δίνει για Πέτερσον

Τελειώνει με Αρέγκι η ΑΕΚ, τέσσερις υποψήφιοι για τον κεντρικό χαφ – Πόσα δίνει για Πέτερσον

Ο Αντριάν Αρέγκι είναι σε πρώτο πλάνο για να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κρίνει πως ο Αργεντινός αμυντικός χαφ συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία για να καλύψει το κενό του Αντρέ Σιμόες και οι επαφές είναι σε καλό δρόμο.

Η Ατλέτικο Σαν Μαρτίν που αγωνιζόταν δανεικός ο παίκτης και η Τεμπερλέι που έχει τα δικαιώματά του, έδωσαν τα χέρια, όπως αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του 26χρονου άσου στην Ένωση.

Το μόνο που απομένει είναι ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που σχετίζεται με τον τρόπο πληρωμής της εφορίας του Αρέγκι. Μάλιστα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρισκόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ σε συζητήσεις με τους κιτρινόμαυρους, προκειμένου να ρυθμιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εφόσον συμβεί αυτό, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του πιο δημιουργικού χαφ που θα αποκτηθεί για τον άξονα. Ο Αλεξάντερ Φράνσον παραμένει στο επίκεντρο, αλλά η στάση της Νόρκεπινγκ που δείχνει αδιαπραγμάτευτη και δεν τον πουλά, λόγω πορείας πρωταθλητισμού, καθιστά την περίπτωσή του από πολύ δύσκολη ως απίθανη.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, στον δικέφαλο έχουν άλλες τρεις περιπτώσεις κεντρικών μέσων στα υπόψιν, δίχως να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Το θέμα του εξτρέμ μπορεί να μην επείγει για τους κιτρινόμαυρους, αλλά είναι δεδομένο πως κι εκεί υπάρχει κινητικότητα. Ο Κρίστοφερ Πέτερσον είναι ο βασικός στόχος και η ΑΕΚ έδειξε διάθεση να προσφέρει μαζί με τα μπόνους 1 εκατ. ευρώ στη Χέρακλες για τον 24χρονο διεθνή παίκτη.

Η ολλανδική ομάδα αξίωνε αρχικά 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά μπορεί να «πέσει». Ο ίδιος ο Σουηδός άσος δε, έχει μεταφέρει στην ομάδα του το μήνυμα πως εφόσον τα βρουν με την Ένωση, δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα.

Πηγή – φωτο: filathlos


Σχολιάστε εδώ