Η αγκαλιά της Μαριάννας  Β. Βαρδινογιάννη περίμενε  τα παιδιά της Νίκαιας…

Η αγκαλιά της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη περίμενε τα παιδιά της Νίκαιας…

Μια διαφορετική μέρα ήταν η περασμένη Πέμπτη για τα παιδιά άπορων οικογενειών και για άστεγους από τον Δήμο της Νίκαιας. Στις νέες Κοινωνικές Δομές Αστέγων Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη περίμενε τα παιδιά η ζέστη αγκαλιά της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO κ. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

Σε μια εκδήλωση που ξεχείλιζε η αγάπη και προσφορά, η κ. Βαρδινογιάννη μαγείρεψε μαζί με τα παιδιά ένα χριστουγεννιάτικο ζεστό γεύμα αγάπης. Η κ. Βαρδινογιάννη βρέθηκε κοντά στα παιδιά από νωρίς το πρωί, συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα και αμέσως μετά μπήκαν όλοι μαζί στην κουζίνα για να μαγειρέψουν γιουβέτσι, το αγαπημένο φαγητό των παιδιών, αλλά και χριστουγεννιάτικα κουλουράκια. Όταν ετοιμάστηκε το φαγητό, η κ. Βαρδινογιάννη γέμισε τα πιάτα των παιδιών, τα οποία ενθουσιάστηκαν με το φαγητό και τις υπόλοιπες λιχουδιές του γεύματος που ακολούθησε για όλους.

Μετά η κ. Βαρδινογιάννη μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκε υγεία και καλές γιορτές, ενώ στη συνέχεια πήγε κοντά στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στις Κοινωνικές Δομές Αστέγων Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέ­ντη, μίλησε μαζί τους και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Θέλω να ξέρετε ότι θα βρίσκομαι κοντά σας σε ό,τι με χρειαστείτε», τους διαβεβαίωσε η κ. Βαρδινογιάννη, η οποία ζήτησε από τον πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, με πρωτοβουλία του οποίου δημιουργήθηκαν οι νέες κοινωνικές δομές, να την ενημερώσει για τις ανάγκες του χώρου, έτσι ώστε να μπορέσει να συνδράμει για την κάλυψη των ανα­γκών τους, όπως κάνει κάθε χρόνο.


Σχολιάστε εδώ