Ανατροπή τίλου για τον ΠΑΟΚ

Ανατροπή τίλου για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ανατροπή τίτλου στην Τούμπα! Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ απο το γκολ του Καρανίκα (37′) νίκησε με 2-1 με τα γκολ των Πρίγιοβιτς και Ακπόμ και ξέφυγε 8 βαθμούς του Ολυμπιακού, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1

Δυσκολία στο γκολ. Μη αποτελεσματική επίθεση. Δυστοκία. Κι άλλα τέτοια. Η διαιτησία είναι μέρος του προβλήματος. Ο Τζήλος επίσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» φωνάζουν για τρία πέναλτι. Στον Ολυμπιακό έχουν πολλούς λόγους να αισθάνονται εκνευρισμένοι. Αντιμετώπισαν μια ομάδα που την έκαναν να νοιάζει κατώτερη. Κατώτερη της δυναμικής της ομάδας του Μαρτίνς. Αυτή τη φορά οι παίκτες του Πορτογάλου δεν άφησαν να πάει χαμένο το πρώτο μέρος. Ίσα ίσα. Πίεσαν από την αρχή.

ΟφΗ-Παναθηναϊκός 3-1

O Παναθηναϊκός εφέτος δεν έχει την πολυτέλεια για να μεταβαίνει σε δύσκολες έδρες με απουσίες έμπειρων παικτών, όπως ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο Ματίας Γιόχανσον, ακόμη κι ο -υγιής- Αντονί Μουνιέ.

Κόντρα στον ΟΦΗ, παρατάχθηκε «γυμνός» από δεξιά, αφού o Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν είναι μπακ-χαφ, ούτε ο Αχιλλέας Πούγγουρας «κουβαλά» πολλές εμπειρίες από τη συγκεκριμένη θέση.

Ατρόμητος – ΑΡΗΣ 4-2

Ατρόμητος δεν άφησε τον Άρη να πάρει ανάσα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, επικράτησε κατά κράτος σε όλες τις μονομαχίες και πήρε το τρίποντο με 4-2.

Ο Νταμίρ Κάναντι «κλείδωσε» τον Σάββα Παντελίδη, εγκλώβισε τα επιθετικά ατού των «κιτρίνων» και έπειτα από δύο αρνητικά αποτελέσματα επανήλθε στα τρίποντα.

Έτσι, οι Περιστεριώτες πέρασαν ξανά στη 2η θέση της Super League και δείχνουν πως μοιάζει απίθανο να μην τερματίσουν στην πρώτη 5άδα που οδηγεί στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Πηγή:  sportime


Σχολιάστε εδώ