Δυο σημαντικές διακρίσεις για το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου!

Δυο σημαντικές διακρίσεις για το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου!

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και το έργο του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου διακρίθηκε και τιμήθηκε για μια ακόμα φορά και μάλιστα στα πλαίσια του καταξιωμένου θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα βραβεία BEST CITY AWARDS 2018, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.
Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων και το παρόν στην σημαντική αυτή εκδήλωση για την αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα έδωσαν αιρετοί και εκπρόσωποι της καθώς και επιστήμονες, τεχνοκράτες, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι.

Ειδικά φέτος, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου και ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου, προτάθηκαν, αξιολογήθηκαν και τελικά βραβεύτηκαν για δύο δράσεις και μάλιστα σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας της αναγνώρισης που τυγχάνει στους αυτοδιοικητικούς κύκλους το πολυδιάστατο και σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής.

Ειδικότερα: 

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου βραβεύθηκε στην εκδήλωση Best City Awards με δυο βραβεία το

SILVER στην κατηγορία Διαχείριση Ενέργειας: “Εγκατάσταση και εφαρμογή Λογισμικού Διαχείρισης Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου”. και το

BRONZE στην κατηγορία Κοινωνική Συνοχή και Βιώσιμη Ανάπτυξη: “Δράση Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου για την Ηλιακή Κοινωνική Πολιτική”

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων και τα βραβεία παρέλαβε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου.

Μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, αλλά και προσωπικά για τον Δήμαρχο, Ανδρέα Ευθυμίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου βραβεύθηκε για 3η συνεχή χρονιά στην εκδήλωση Best City Awards. Συγκεκριμένα, ο Δήμος μας κέρδισε το Silver Award για την “Εγκατάσταση και εφαρμογή Λογισμικού Διαχείρισης Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου” στην κατηγορία Εφαρμογές ΤΠΕ και το Bronze Award για την “Δράση για την Ηλιακή Κοινωνική Πολιτική” στην κατηγορία Κοινωνική Συνοχή και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για αυτές τις διακρίσεις που αφορούν καινοτόμα προγράμματα και δράσεις του Δήμου μας προς όφελος των δημοτών.


Σχολιάστε εδώ