Βαρύ… το 1-0 για τον Ολυμπιακό, Δώρο το 2-0 της Μπάτε στον ΠΑΟΚ

Βαρύ… το 1-0 για τον Ολυμπιακό, Δώρο το 2-0 της Μπάτε στον ΠΑΟΚ

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ισπανία και αυτό του κοστίζει στη βαθμολογία. Ηττήθηκε με 1-0 το βράδυ της Πέμπτης (29/11) από την Μπέτις και θα δώσει σε δύο εβδομάδες τελικό με τη Μίλαν. Ενώ για τον ΠΑΟΚ που έχασε με 4-1 από την Τσέλσι το αποτέλεσμα του άλλου ματς το βράδυ της Πέμπτης ηταν για τους Θεσσαλονικείς ένα δώρο…

Τι χρειάζεται τώρα ο Ολυμπιακός για να περάσει; Να νικήσει φυσικά τη Μίλαν. Δεν του αρκεί, όμως, μία απλή νίκη. Θα χρειαστεί να ανατρέψει και το 3-1 του πρώτου αγώνα. Συνεπώς πρέπει είτε να κερδίσει με 2-0 είτε να πάρει νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των δύο γκολ.

Για τον ΠΑΟΚ, πλέον, η ήττα από την Τσέλσι δεν θα του κόψει τις ελπίδες. Ακόμη και το βαρύ 4-0 δεν παίζει καμία σημασία. Έμεινε στους τρεις βαθμούς και απλώς χρειάζεται την τελευταία αγωνιστική νίκη δική του στην Τούμπα επί της ΜΠΑΤΕ και νίκη της Τσέλσι εκτός έδρας. Εάν γίνει αυτό, τότε ΠΑΟΚ, Βίντι και ΜΠΑΤΕ θα ισοβαθμήσουν στους 6. Εκεί θα μετρήσει η διαφορά των γκολ στα παιχνίδια των τριών. Και ο Δικέφαλος θα είναι ο μοναδικός με θετικό συντελεστή.

Πηγή: sportime.gr


Σχολιάστε εδώ