Η λιτότητα δεν αντιμετωπίζεται με τον… Ευρωπαϊκό Στρατό, κυρία Μέρκελ

Η λιτότητα δεν αντιμετωπίζεται με τον… Ευρωπαϊκό Στρατό, κυρία Μέρκελ

Όλα τα είχαμε, η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μάς έλειπε, που επί τη αποχωρήσει της θέλησε να βάλει την τελευταία υπογραφή της με τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Στρατού. Προφανέστατα, για να έχουν καινούργιες δουλειές οι οπλάδες, που όλο και δίνουν τον… οβολό τους στα κυβερνητικά κόμματα και φυσικά και σε πρωθυπουργούς που… βοηθάνε.

Εδώ, αγαπητή μου κυρία Άνγκελα, έχετε ταράξει τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη λιτότητα και αυτοί, μη έχοντας άλλο… όπλο να αντιδράσουν, ψηφίζουν Ακροδεξιά, μήπως και πάρετε χαμπάρι τι μπορεί να έρθει και αλλάξετε ρότα, βάζοντας πλάτη για να βγουν τα νοικοκυριά από τη μέγκενη της λιτότητας. Κι εσείς τους λέτε όχι, γιατί προτεραιότητα έχουν οι οπλάδες.

Αλήθεια, αυτός ο Ευρωπαϊκός Στρατός τι θα κάνει; Θα προστατεύει τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Όχι ασφαλώς από την Τουρκία, γιατί αν το θέλατε θα είχατε τραβήξει από καιρό το αυτί του Ερντογάν, που κάθε μέρα παραβιάζει τα σύνορα της Ελλάδας, κράτους-μέλους της ΕΕ, κι εσείς σφυρίζετε αδιάφορα γιατί κάνετε δουλειές μαζί του. Επομένως, για ποιους θα είναι ο Ευρωπαϊκός Στρατός; Για τη Ρωσία;


Σχολιάστε εδώ