Πιγκάλ με τη μορφή του Τραμπ έχει γίνει ανάρπαστο στο Διαδίκτυο

Πιγκάλ με τη μορφή του Τραμπ έχει γίνει ανάρπαστο στο Διαδίκτυο

Θραύση κάνει μέσω του Διαδικτύου σ’ ολόκληρο τον κόσμο- ένα πιγκάλ με την μορφή του Ντόναλντ Τραμπ. Tι άλλο θα σκεφθούν!

Το βουρτσάκι τουαλέτας είναι διαθέσιμο έναντι 20 δολαρίων μέσω της ιστοσελίδας Etsy και έχει γίνει ανάρπαστο, αφού μέχρι στιγμής το έχουν παραγγείλει πάνω από 2.000 άτομα με τον κατασκευαστή να σημειώνει στη σχετική διαφήμιση:
«Κάντε την τουαλέτα σας σπουδαία ξανά!

Ανεπανάληπτη είναι και η περιγραφή που έχει αναρτήσει το Etsy: “Ο Trump πιστεύει ότι ορισμένες χώρες είναι # $% τρύπες …. βοηθήστε τον να καθαρίσει την s # $% τρύπα σας με αυτό το πανέμορφο χειροποίητο δώρο gag αυτού του άσχημου ανθρώπου. Είναι η τέλεια απόλαυση για τον εαυτό σας, έναν αγαπημένο ή το σημαντικότερο… τον εχθρό σας.”

Όσοι το έχουν αγοράσει δηλώνουν κατενθουσιασμένοι, άλλωστε μια ματιά στα σχόλια των χρηστών στη σχετική ιστοσελίδα του Etsy αρκούν για να πείσουν . Το πρόβλημα είναι ότι η εταιρεία έχει κατακλυστεί με παραγγελίες και οι παραδόσεις στους αγοραστές, που αψηφούν τα έξοδα αποστολής (έως και 65 ευρώ) μπορεί να καθυστερήσουν από ενάμιση έως δύο μήνες.


Σχολιάστε εδώ