Θέατρο OLVIO: Σύμπλεγμα -“Το τελευταίο ρόδο”

Θέατρο OLVIO: Σύμπλεγμα -“Το τελευταίο ρόδο”

Το έργο μας βασίζεται στην ζωή μιας γυναίκας , κάθε γυναίκας στο έργο μας, της Ρόουζ (Rose).Οι δυσκολίες, οι προβληματισμοί, οι συγκρούσεις που αρχίζουν από την εφηβεία, την ενηλικίωση μέχρι και την ολοκλήρωση της, διαδραματίζονται επί σκηνής. Η κατανόηση και η προσαρμογή ή όχι στα υπάρχοντα δεδομένα της οικογένειας, φιλικού περίγυρου, επαγγελματικού προσανατολισμού κ.α. διαμορφώνουν και προσδιορίζουν την ίδια σαν άτομο, σαν χαρακτήρα. Η συναισθηματική υποστήριξη όταν υπάρχει βοηθά στην ενδυνάμωσή της. Ο μιμητισμός των προτύπων που της προβάλλονται μέσα στην πορεία της, την διαμορφώνουν ή έστω προσπαθούν. Μέσα από συνεχείς συγκρούσεις (οικογένεια, σχέσεις, επάγγελμα, κοινωνικός περίγυρος) η πρωταγωνίστρια μας καλείται να αποφασίσει εάν θα παραμείνει δυνατή με τις δικές της απόψεις ή θα ακολουθήσει κι αυτή τον δρόμο του Συνόλου. Εάν θα ξεπουλήσει και το τελευταίο καλό (The Last Rose) που έχει μέσα της ή όχι.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Χορογραφία: Σμαρώ Κεπαπτσόγλου
Κείμενα -Επιμέλεια – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Χασιαπέτης
Μουσική Επιμέλεια: Λουκία Γκαρδιακού
Φωτογραφία – Βίντεο: Αντώνης Τασσόπουλος
Ενδυματολόγος: Νεκταρία Συρίγου
Χορευτές: Άρτεμις Δανούση, Νικόλ Καφετζοπούλου, Αυγουστίνος Φιτιλής, Ραφαέλα Κότσελα, Δώρα Μπηλιώνη, Παπανικολάου Νίκη, Βασιλική Καραντώνη
Ηθοποιός: Ελένη Γκιούρα (Αφήγηση)    
Μουσικοί: Λουκία Γκαρδιακού (Πιάνο – Ακορντεόν),  Κωνσταντίνος Χριστοδούλου (Πιάνο),  Bianca Scabellone (Τσέλο),  Κλειώ Δερτιλή (Κρουστά),  Μελίνα Ντελίκου (Βιολί),  Μαντώ Κάτσικα (Φωνητικά)

Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις: Άτζυ Νομικού
Υπεύθυνη Marketing: Μάρι Μπενοπούλου


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 19:00

Διάρκεια παράστασης 52 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Θέατρο OLVIO
Φαλαισίoυ 7
Αθήνα
Τ. 210 341 4118

 


Σχολιάστε εδώ