Μεγαλύτερη αξία έχει ένας αστακός από ένα παιδί!

Μεγαλύτερη αξία έχει ένας αστακός από ένα παιδί!

Μπήκε φυλακή μία γυναίκα από τη Φλόριντα γιατί, ευρισκόμενη σε κατάσταση μέθης, φεύγο­ντας από εστιατόριο έκλεψε από τη δεξαμενή του μαγαζιού έναν αστακό. Μάλιστα, όταν συνελήφθη με τον αστακό στα χέρια, υποστήριξε πως «δεν την ένοια­ζε, γιατί δεν έκανε κάτι κακό». Δεν είχε όμως την ίδια γνώμη ο δικαστής, που την έστειλε φυλακή με την κατηγορία της ανάρμοστης συ­μπεριφοράς, απ’ όπου βγήκε πληρώνοντας εγγύηση 100 δολαρίων.

Σε μια άλλη πολιτεία, στην Πενσιλβάνια, μία 30χρονη, αφού άφησε τον δίχρονο γιο της στην ημερήσια φροντίδα, πήγε στη δουλειά της ήσυχη, ξεχνώντας μέσα στο αυτοκίνητό της, δεμένη στο παιδικό κάθισμα, την τετράχρονη κόρη μιας φίλης της, σε χώρο που δεν υπήρχε σκιά και με εξωτερική θερμοκρασία 36 βαθμούς Κελσίου. Εξίμισι ώρες μετά το κοριτσάκι βρέθηκε αναίσθητο και φυσικά δεν κατάφερε να επιζήσει.

Ο ανώτερος δικαστής της Κομητείας Lycoming έκρινε ένοχη την 30χρονη για το γεγονός ότι άφησε το ανήλικο χωρίς επιτήρηση μέσα στο αυτοκίνητο και της επέβαλε πρόστιμο 25 δολάρια, με τον δικηγόρο της να δηλώνει ότι «δεν ήθελε να συμβεί αυτό»…
Αποδεικνύεται ότι η κλοπή ενός αστακού κοστίζει περισσότερο από τη ζωή ενός παιδιού…


Σχολιάστε εδώ