Έφθασε στην Κωνσταντινούπολη μετά από δύο μήνες ο Γιώργος Ποταμιάνος

Έφθασε στην Κωνσταντινούπολη μετά από δύο μήνες ο Γιώργος Ποταμιάνος

Είχε ξεκινήσει από το λιμάνι της Πεσσάδας στις 14 Σεπτεμβρίου, με το καγιάκ του, με σκοπό να φθάσει στην Αγιά Σοφιά. Όπως έγραψε και ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Το #istanproject τελείωσε.

Ο σκοπός του ταξιδιού μου (πέρα από την προσωπική ευχαρίστηση) ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των υποδομών υγείας στο νησί της Κεφαλονιάς» και συνέχισε αναφέροντας ονομαστικά όλους όσους τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Ένα μεγάλο μπράβο στον ριψοκίνδυνο συμπατριώτη μας. Η θέα και μόνο της διαδρομής στον χάρτη σού προξενεί θαυμασμό.


Ο Δήμος Κεφαλονιάς παρέλαβε το Δημοτικό Γηροκομείο, που είναι πράγματι «στολίδι» για το νησί. Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι δεν ακούστηκε κουβέντα για το πότε θα γίνει η εγκατάσταση των γερόντων, που τόσα χρόνια ταλαιπωρούνται, με τελευταία διεύθυνση διαμονής τους το Μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο να έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα γι’ αυτήν την τελευταία πράξη…
Εκτός αν γίνουν τα εγκαίνια λίγο πριν από τις εκλογές…


Ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους της ομογένειας είναι στο μακρινό Μόντρεαλ, στον Καναδά.

Προσπαθεί με διάφορες εκδηλώσεις να κρατήσει ζωντανά τα έθιμα του νησιού μας στη δεύτερη και τρίτη γενιά των Κεφαλονιτών του Καναδά. Η φωτογραφία είναι από τη χορευτική παιδική ομάδα του Συλλόγου «ΑΙΝΟΣ» και τη βρήκαμε δημοσιευμένη στο kefaloniapress.

Φωτό: inkefalonia.gr


Σχολιάστε εδώ