Δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις για τις μεταθέσεις στον κλάδο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών

Δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις για τις μεταθέσεις στον κλάδο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών

Δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις για τις μεταθέσεις στον κλάδο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών:

Κουτσοδήμος Γεώργιος (γενικός σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α’) από το γραφείο ΟΕΥ Σόφιας στην Κεντρική Υπηρεσία, Μάρκος Ιωάννης (γενικός σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α’) από το γραφείο ΟΕΥ Βουκουρεστίου στην Κεντρική Υπηρεσία, Ξενάκης Αριστοτέλης (γενικός σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β’) από την Κεντρική Υπηρεσία στο γραφείο ΟΕΥ Βουκουρεστίου, Τασάκου Παρασκευή (γενικός σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β’) από το γραφείο ΟΕΥ Βηρυτού στην Κεντρική Υπηρεσία, Βάλλας Θεοδόσιος (γενικός σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β’) από το γραφείο ΟΕΥ της Ουάσινγκτον στο γραφείο ΟΕΥ Σόφιας.


Η αίτηση παραίτησης του Παναγιώτη Λαμπίρη (υπαλλήλου του κλάδου εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Εξωτερικών, με βαθμό ε­μπειρογνώμονα πρεσβευτή-συμβούλου Α’) έγινε αποδεκτή και η λύση της υπαλληλικής σχέσης δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.


Επί του πιεστηρίου ήρθε η είδηση για την απώλεια ενός εξαιρετικού διπλωμάτη, του Βασίλη Τόλιου, τον οποίο αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του και το υπουργείο Εξωτερικών:

«Εκφράζουμε την οδύνη μας για την απώλεια του Πρέσβη Βασίλειου Τόλιου. Ο Βασίλειος Τόλιος υπήρξε εξαίρετο στέλεχος της Διπλωματικής Υπηρεσίας της χώρας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στο υπουργείο Εξωτερικών διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό του και το συναδελφικό του πνεύμα.

Υπηρέτησε την Ελλάδα με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και πίστη στο καθήκον. Εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία το 1989 και υπηρέτησε σε σημαντικές θέσεις, όπως στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία στον ΟΑΣΕ και στις Πρεσβείες Τόκιο και Βαρσοβίας ενώ διετέλεσε Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας σε Σίδνεϊ και Αργυρόκαστρο. Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών και οι συνάδελφοί του εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Και τα δικά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του…

[email protected]


Σχολιάστε εδώ