Βαρουφάκης μαινόμενος εναντίον όλων, εκτός του εαυτού του…

Βαρουφάκης μαινόμενος εναντίον όλων, εκτός του εαυτού του…

-Στο ξεκίνημα των αποκαλύψεών του, στον δρόμο για τις εκλογές

Πήρε το όπλο του και άρχισε να… πυ­ροβολεί ο Γιάνης Βαρουφάκης, το άλλοτε πουλέν του Τσίπρα, ο οποίος μετά την… ανώμαλη προσγείωση στο γήπεδο των Μνημονίων τον διέγραψε από την α­τζέντα του, αφού φόρτωσαν κι οι δυο μαζί στη χώρα καμιά εκατοστή δισεκατομμύ­ρια ευρώ.

Για τον Αλέξη είπε ότι «Λαγκάρντ και Σόιμπλε πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Τσίπρα, γιατί το καλύτερό τους είναι να εφαρμόζει πολιτικές λιτό­τητας ένας ηγέτης της Αριστεράς».

Τον Πάνο Καμμένο τον χαρακτήρισε «διανοητικά ασταθή και πολιτικά νεο­φασίζοντα» και για τον Μητσοτάκη είπε ότι «είναι το μεγαλύτερο asset του Τσίπρα και θα έπρεπε να έχει εικόνισμα του Μητσοτάκη στο γραφείο του»!

Για τον Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι «είναι αγράμματος και αστοιχείωτος», για τον Σόρος ότι «ζήτησε από τον Τσίπρα την αποπομπή μου» και για τον Στουρνάρα, με τον οποίο «παλιά με συνέδεε φιλία», ότι όταν ήταν υπουργός Οικονομικών «είχε πει στον Ντράγκι να μη με ακούει και έπρεπε ο Τσίπρας να τον είχε αποπέμψει».

Για τον εαυτό του, πάντως, ο Βαρου­φάκης λέει ότι είναι υπερήφανος και ότι όλα τα έκανε σωστά. Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι ο μόνος που δεν σας έκοψε ούτε ένα ευρώ και αντιτάχθηκε σε ένα νέο Μνημόνιο. Είμαι περήφανος γι’ αυτό και δυστυχισμένος γιατί δεν εκπληρώθηκε ο στόχος μου για αναδιάρθρωση του χρέους»!

Και όλα αυτά στην έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας, με το δικό του κόμμα, το ΜέΡΑ25, ως μια μικρή πρόγευση των όσων έχει να αποκαλύψει στον δρόμο προς τις εκλογές…


Σχολιάστε εδώ