Είδηση: Με τον μαροκινό ομόλογό του συναντήθηκε ο Αλ. Φλαμπουράρης. Απορία: Έχει το Μαρόκο υπουργό αρμόδιο για τον… φραπέ; Το τάβλι; Την μπιρίμπα;

Είδηση: Με τον μαροκινό ομόλογό του συναντήθηκε ο Αλ. Φλαμπουράρης. Απορία: Έχει το Μαρόκο υπουργό αρμόδιο για τον… φραπέ; Το τάβλι; Την μπιρίμπα;

Κάποτε χάναμε από σοβαρές ομάδες. Γερμανία, Ιταλία. Τώρα από Σκόπια, Αλβανία… Μετά το αυστηρό μήνυμα Κατρούγκαλου προς τα Τίρανα τρίζουν τα θεμέλια της Αλβανίας. Από τα… γέλια!

♣ Δηλαδή, για να καταλάβω, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στείλει στην προανακριτική πέ­ντε βουλευτές τους και Κυριάκος – Φώφη θα κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον Τσίπρα για να συζητήσουν για το Σύνταγμα;

♣ Να διαγράψει τον Βενιζέλο ζητάει από τη Φώφη ο Ραγκούσης. Τι έγινε; Βαρέθηκε να πλένει τις «σκάλες» του Μαξίμου και είπε να ασχοληθεί με τα «μπαλκόνια» του ΚΙΝΑΛ;

♣ Εκεχειρία μεταξύ Γεροβασίλη – Παπακώστα: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη θα πηγαίνει κομμωτήριο η πρώτη. Τετάρτη και Παρασκευή η δεύτερη στα spa. Τα δε weekends και οι δύο μαζί θα… πηγαίνουν για βρούβες!

♣ Για την πυρκαγιά στο Μάτι αρχικά η Δούρου κατηγορούσε τη ΝΔ, μετά τα ΜΜΕ και τώρα την Πυροσβεστική. Όπου να ’ναι θα μιλήσει για τον ύποπτο ρόλο που έπαιξαν τα… UFO.

♣ Πλάκα έχει που ορισμένοι θυμούνται ακριβώς τι έλεγε το 2014 και το 2015 ο Τσίπρας, όταν ακόμη και ο ίδιος έχει… ξεχάσει τι είχε πει.

Ευτυχώς που έφυγε από το ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς, γιατί, έτσι που είχε αρχίσει να μεγαλώνει την Ελλάδα, όπου να ‘ναι θα μας κατηγορούσαν για… επεκτατικές διαθέσεις Μαρόκο και Τυνησία.

♣ Με βάση την πρόταση του Τσίπρα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ψηφίζει η Βουλή για κανά εξάμηνο και αν δεν τα καταφέρει θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός με κάλπη.

♣ Ας μην απορρίπτουμε ωστόσο και τη… λύση του televoting. Τι, δηλαδή, η προεδρική εκλογή είναι πιο σοβαρή υπόθεση από τη Eurovision;

♣ Γιατί λένε ότι ο Τσίπρας στον διάλογο για το Σύνταγμα κάλεσε Νικολόπουλο και Παπακώστα για να ευτελίσει τη διαδικασία; Αποκλείεται να το έκανε από αίσθηση του χιούμορ;

♣ Ακούς τον Πατούλη να κάνει δηλώσεις και έχεις την αίσθηση ότι δεν πάει για έπαρχος Αττικής, αλλά για… καγκελάριος Αυστροουγγαρίας!

♣ Έξω φρενών οι Σημιτικοί με όσους λένε ότι για τις μίζες Άκη – Γιάννου έχει ευθύνη και ο Σημίτης. Αλλά ποιος, «σύντροφοι»; Ο Μπραντ Πιτ ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

«Μένω στο ενοίκιο σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου και ήταν σαν να έλεγε… τη μέρα πλένω σκάλες, τα βράδια δουλεύω αποκλειστική στον «Ευαγγελισμό». Άτιμη κοινωνία…

♣ Όταν σε μια επιχείρηση κλέβουν οι υποδιευθυντές, ο διευθυντής είναι δύο φορές υπεύθυνος. Μία γιατί είναι διευθυντής και η δεύτερη γιατί δεν… πήρε χαμπάρι ότι έκλεβαν!

♣ Δηλαδή, το Ποτάμι θα ψηφίσει και τη Συμφωνία με τα Σκόπια και την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης για τη Συμφωνία. Στις εκλογές βλέπω να παίρνουν -3%.

♣ Τι εννοούν όταν λένε ότι ο Γιάννος κατηγορείται και για παθητική δωροδοκία; Όταν του έδιναν τα χρήματα έκανε πως κοιμόταν, για να λέει ότι τον… έπιασαν στον ύπνο!

♣ Καταγγέλλει ο Βαρουφάκης ότι ήταν ο Σόρος που ζήτησε από τον Τσίπρα την αποπομπή του από την κυβέρνηση. Πιέσεις ασκήθηκαν ακόμη από CIA, Μοσάντ και Χούλιο Ιγκλέσιας.

Ε, αφού ο Γαβρόγλου αποκαλεί «άσχετο» τον Μπα­μπινιώτη, τι άλλο μένει να δούμε; Τον Αντύπα να λέει ότι ο Χοσέ Καρέρας δεν είχε ιδέα από όπερα.

♣ Ναι, καταγγέλλουμε και εμείς την επίθεση κατά Καρατζαφέρη με σπρέι και μπογιές. Χάθηκαν δηλαδή τ’ αυγά και οι ντομάτες;

♣ Δήλωσε η Όλγα Τρέμη ότι εξακολουθεί να ψηφίζει ΚΚΕ. Τα βράδια διαβάζει Μαρξ, τρώει σούσι και πίνει Ντομ Περινιόν.

♣ Και νέα δήλωση-μελό της Αχτσιόγλου: «Πάω στο γραφείο με το τρόλεϊ και στη στάση μου κάνουν καμάκι πακιστανοί μικροπωλητές». (Κάποτε ήμουνα πουλί και μ’ αγαπούσανε πολλοί…)

♣ Σύμφωνα με έρευνα, το 72% των πολιτών θέλει εκλογές αν φύγουν από την κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ. Λογικό. Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζει και τόσο γέλιο.

♣ Αλλά και ένα 60% πιστεύει ότι η παρουσία του Καμμένου βλάπτει την εικόνα της κυβέρνησης. Ανεβάζει τον πήχη για τον Τσίπρα. Στις… κωλοτούμπες!


Σχολιάστε εδώ