Μήπως είχε μπάρμπα στην Κορώνη η Folli-Follie και πέταξε το… πουλάκι;

Μήπως είχε μπάρμπα στην Κορώνη η Folli-Follie και πέταξε το… πουλάκι;

-Γιατί άργησε τόσο πολύ η παρέμβαση της Δικαιοσύνης;

Πολύ αργά ξύπνησε η Δικαιοσύνη για το τεράστιο σκάνδαλο της Folli-Follie, με λεία πολύ πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ… Παρότι η φούσκα έχει σκάσει εδώ και αρκετούς μήνες, κανένας Εισαγγελέας δεν είχε παρέμβει.

Κατά… σύμπτωση, ούτε οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί παρενέβησαν όλους αυτούς τους μήνες, λες και κάποια… αόρατη εξουσία είχε απλώσει δίχτυ προστασίας, κάτι που δείχνει ότι τα αφεντικά της Folli-Follie ίσως έχουν μπάρμπα στην Κορώνη… Και ενδεχομένως να μετείχε και ο «μπάρμπας» στο πάρτι των εκατοντάδων εκατομμυρίων… Και έπρεπε να περάσει κάποιος χρόνος για να σβηστούν τα ίχνη.

Τώρα μένει να φανεί αν ο Οικονομικός Εισαγγελέας, που παρενέβη, καλώντας ήδη δέκα στελέχη της εταιρείας ως ύποπτα για τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, θα βρει τα απαραίτητα «αποτυπώματα», τα οποία θα οδηγήσουν στους εγκεφάλους της απάτης, ή το… πουλάκι πέταξε με τις πλάτες κάποιων επωνύμων που ήταν σε κρίσιμα πόστα. Και ίσως έτσι να εξηγείται και το πώς λειτουργούσε τόσο άνετα κάτω από τη μύτη των ελεγκτικών αρχών…


Σχολιάστε εδώ