12ο Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου

12ο Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου

Μια πραγματική γιορτή της αναρρίχησης, το 12ο Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου, με συμμετοχές εκατοντάδων αναρριχητών από όλο τον κόσμο και με ένα πρόγραμμα πλούσιο, που περιελάμβανε οπτικοακουστικές παρουσιάσεις από κορυφαίους αναρριχητές, μαθήματα αναρρίχησης, μαθήματα παραδοσιακών χορών, ατελείωτα πάρτι με DJ και live rock μουσική με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών. 

Photo Credits: ICARUS Sports

Tο 12ο Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018.

Ευχαριστούμε αυτούς που συνετέλεσαν στο να γίνει το φεστιβάλ μας πραγματικότητα. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανωτή, το μεγάλο χορηγό μας Elena Hotels, την εταιρεία αναρριχητικών ειδών Evolv και την εταιρεία Global Water Partnership Mediterranean.

Δίνουμε το επόμενό μας ραντεβού το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου του επόμενου έτους εδώ στη Μέκκα της παγκόσμιας αναρρίχησης, την πανέμορφη Κάλυμνο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Δημοτικό Γραφείο Τουρισμού
Τηλ: +30 22430 29299
Email: [email protected]
Website: https://climbingfestival.kalymnos-isl.gr/


Σχετικά με την ICARUS Sports

Η ICARUS Sports είναι μια επιχείρηση με ηγετική θέση στον τομέα των αθλητικών μέσων ενημέρωσης, με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που καλύπτει περισσότερες από ογδόντα εκδηλώσεις ανά τον κόσμο κάθε χρόνο. Ταυτόχρονα, παράγει και τις δικές της σειρές ντοκιμαντέρ, όπως τα Inside Sailing, Sailing to Tokyo, Kite Masters, The Outdoor Sports Show και Speed Catamarans GC32 Racing Tour. Ως ο κορυφαίος παραγωγός και πάροχος περιεχομένου σχετικού με την ιστιοπλοΐα και τα extreme sport σε παγκόσμιο επίπεδο, η ICARUS Sports διανέμει περιεχόμενο σε ένα ευρύ δίκτυο ραδιοτηλεοπτικών φορέων και διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης, το οποίο εκτείνεται σε περισσότερες από 160 χώρες και με ετήσιο συνολικό χρόνο τηλεοπτικών εκπομπών να ανέρχεται σε περισσότερες από 30.000 ώρες παγκοσμίως!
Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενημέρωσης της ICARUS Sports περιλαμβάνουν μαγνητοσκοπήσεις και φωτογραφίσεις, ζωντανές μεταδόσεις, ντοκιμαντέρ, καθημερινές τηλεοπτικές ειδήσεις, διανομή και ενημέρωση σε μέσα ενημέρωσης. Αποτυπώνουμε τη δράση από οποιαδήποτε γωνία λήψης, λόγω της πρωτοποριακής προσέγγισης στην τεχνολογία, χρησιμοποιώντας drone, κάμερες on-board και την τελευταία τεχνολογία σταθεροποίησης. Η ICARUS Sports διαχειρίζεται την παραγωγή μέσων, τις διαδικασίες μετά την παραγωγή και την εσωτερική διανομή, διασφαλίζοντας έτσι ότι το κοινό, τα μέσα ενημέρωσης και οι χορηγοί λαμβάνουν προσαρμοσμένα προϊόντα και υπηρεσίες.


Σχολιάστε εδώ