Παιδική εκδήλωση με τους ΜΥΘΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑ και ΙΑΣΟΝΑ

Παιδική εκδήλωση με τους ΜΥΘΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑ και ΙΑΣΟΝΑ

Το βιβλιοπωλείο ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ (17ης Νοεμβρίου 6, Μελίσσια, Τηλ: 210 61 34 719) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση των δύο νέων τίτλων της σειράς παιδικών βιβλίων ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ, στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

> Οι συγγραφείς θα συνομιλήσουν με το κοινό, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της εικονογράφησης και θα αφηγηθούν την ελληνική μυθολογία σε στιχάκια!



Τα βιβλία

ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ: ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Κείνα τα χρόνια τα παλιά το πιο μακρύ ταξίδι…

Του πολυμήχανου Οδυσσέα την ιστορία θα πούμε, το μακρινό ταξίδι του μαζί θα θυμηθούμε. Δούρειος Ίππος, Καλυψώ, Πολύφημος και Αντίκλεια, Λαέρτης, Κίρκη, Ναυσικά, Σειρήνες και Ευρύκλεια.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ηλικία : 5-6,7-8
Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά, Μυθολογία
ISBN: 978-618-01-2585-6
ISBN Ebook: 978-618-01-2586-3


ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ: ΙΑΣΟΝΑΣ

Κείνα τα χρόνια τα παλιά έγινε μια εκστρατεία…

Ο μυθικός Ιάσονας θα δούμε αν καταφέρει το δέρας το χρυσόμαλλο στην Ιωλκό να φέρει. Αργώ, Πελίας, Αίσονας, Μήδεια και Ορφέας, Τάλως, Σκύλλα και Χάρυβδη, Αιήτης και Φινέας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ηλικία : 5-6,7-8
Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά, Μυθολογία
ISBN:978-618-01-2583-2
ISBN Ebook: 978-618-01-2584-9


Λίγα λόγια για τους δημιουργούς

Η Σοφία Κοµηνέα γεννήθηκε στην Καλαµάτα και είναι απόφοιτος του τµήµατος Ευρωπαϊκού Πολιτισµού του Ε.Α.Π. µε µεταπτυχιακό στο τµήµα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. Έχει τελειώσει δραµατική σχολή και εργάζεται ως ηθοποιός.

Ο Ανδρέας Γιοβάνος γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι αρχιτέκτονας και σκιτσογράφος. Σπούδασε στο τµήµα Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και είναι συνιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου GNB Architects, µε έδρα στην Αθήνα και τη Μύκονο.


Σχολιάστε εδώ