Η “χαλαρή” βόλτα του Μητσοτάκη στο Μοσχάτο: Ο καφές, οι selfie και ο κουρέας (εικόνες)

Η “χαλαρή” βόλτα του Μητσοτάκη στο Μοσχάτο: Ο καφές, οι selfie και ο κουρέας (εικόνες)

Μια χαλαρή βόλτα έκανε σήμερα στο Μοσχάτο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν έλειψαν οι συζητήσεις και οι αστεϊσμοί με τους μαγαζάτορες της γειτονιάς. Ποια ήταν η επική, ατάκα που είπε ένας κουρέας στον Πρόεδρο της ΝΔ.

Ξεκινώντας με τα πόδια από τα γραφεία του κόμματος, πέρασε από το σταθμό του Ηλεκτρικού και στη συνέχεια περπάτησε προς τον κύριο εμπορικό δρόμο της πόλης, όπου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες. Συζήτησε μαζί τους προβλήματα της καθημερινότητάς του.
Ένας καταστηματάρχης μάλιστα, γνωρίζοντας την αγάπη του κ. Μητσοτάκη για τον αθλητισμό και ειδικά την ποδηλασία, του πρότεινε ωραίες ποδηλατικές διαδρομές στην Αττική, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η βόλτα ολοκληρώθηκε με ένα γρήγορο καφέ στην πλατεία Μεταμορφώσεως.
Ήταν μαζί του ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΚΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ, ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ και κλιμάκιο του κόμματος.
Περνώντας από ένα κουρείο της περιοχής, ο κ. Μητσοτάκης ρώτησε αστειευόμενος το νεαρό κουρέα, αν χρεώνει το ίδιο κάποιον που έχει πολλά μαλλιά με κάποιον που δεν έχει.

«Το ίδιο θα χρέωνες εμένα, με τον Χατζηδάκη;» τον ρώτησε.
«Εσύ πληρώνεις ακόμη φουλ, ο άλλος είναι μερεμέτι», φέρεται να απάντησε ο μπαρμπέρης.

Πηγή: my-mosxato.blogspot.com


Σχολιάστε εδώ